ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

ζυγός

23.09-22.10

Συγκεντρώνεσαι στις διακοπές, τους φίλους και σε ό,τι δεν είναι δουλειά

Την ευκαιρία να ξελαμπικάρεις από τα σοβαρότερα θέματα της καριέρας, του γάμου, των προσωπικών σου στόχων σου προσφέρει ο Ήλιος (23) και ο κυβερνήτης σου, Αφροδίτη (28), στον Λέοντα. Αν (ιδανικά) είσαι σε διακοπές, έχεις την ευκαιρία να χαρείς τον χρόνο σου, καθώς οι φίλοι και οι δραστηριότητες που επιλέγεις αναδεικνύουν τον καλύτερο σου εαυτό. Πάντως βάλε ένα μέτρο ή έστω μία σειρά  σε αυτά που σχεδιάζεις για να μην καταλήξεις να κουράζεσαι από τις διακοπές ή να παραμελείς με άσχημο τρόπο τη ρουτίνα σου. Ο σύντροφός σου ή η προσωπική σου ζωή γίνεται η αφορμή να κάνεις σχέδια και πραγματάκια, ίσως όμως φέρνει και μία αναστάτωση στον ελεύθερό σου χρόνο και τις ισορροπίες με το φιλικό σου περιβάλλον. Με το βεβαρυμένο κλίμα στο σπίτι και μέσα σου, είναι δύσκολο να δείξεις ανεκτικότητα, ειδικά γιατί οι υποθέσεις που ταλαιπωρούν το οικογενειακό σου περιβάλλον δεν δείχνουν να προοδεύουν. Κοινώς απόλαυσε τις εξωεπαγγελματικές σου ασχολίες έστω κι αν δεν είναι η λύση για τα πάντα.

Σχέσεις/έρωτας

Μάλλον προτρέχεις με όσα συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε είσαι ελεύθερος. Είναι η αλλαγή κλίματος, η περισσότερο καλοκαιρινή διάθεση, κάποια φαινομενικά πολλά υποσχόμενη γνωριμία ή συνάντηση; Εσύ ξέρεις. Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν πρόκειται να αποκαταστήσει τα ζόρια που τραβάς στο σπίτι και μέσα σου και είναι μάλλον άδικο και για σένα και για τον άλλο, να το περιμένεις. Πάντως απολαμβάνεις τους φίλους σου, την κοινωνικότητα και το φλερτ, έστω κι αν σαστίζεις όταν τα πράγματα πηγαίνουν να γίνουν πιο σοβαρά και προσωπικά. Πρόσεξε λοιπόν το κεραυνοβόλο, είναι σίγουρα απαιτητικότατο.

Καριέρα/χρήμα

Δικαίως αποσύρεις την προσοχή σου από τα «βαριά» κομμάτια της δουλειάς σου, και ανοίγεσαι σε πιο δημιουργικά πράγματα, βρίσκοντας μάλιστα τη χρηματοδότηση ή έστω τη στήριξη για να τα προχωρήσεις. Να είσαι προσεκτικός απέναντι στους συνεργάτες σου, καθώς μπορεί να σε ενεργοποιούν και να δείχνουν ενθουσιασμό, όμως παράλληλα μπορεί να γίνουν πιεστικοί και απόλυτοι στο πώς βλέπουν το κοινό σας μέλλον. Καλό είναι να μη βιάζεσαι καθόλου, καθώς γενικά θα προχωρήσει μόνο ό,τι μπορείς να στηρίξεις πάρα πολύ καλά. Συνεπώς ένα υπάρχει ασαφές πρακτικό σχέδιο, ελλιπείς βάσεις κι αμφιβολία, δούλεψε για να τα διορθώσεις.

Υγεία/ευεξία

Μάλλον ασχολείσαι υπερβολικά με το μέλλον και το τι θα κάνεις ή τι θέλεις να κάνεις και αναπόφευκτα πέφτεις επάνω στους παρόντες περιορισμούς σου. Ό,τι πιο υγιές έχεις να κάνεις είναι να προσαρμόσεις τον τρόπο σκέψη σου χωρίς περιττές απαισιοδοξίες ή παράλογες αισιοδοξίες στην κατάστασή σου ως έχει. Αυτό περιλαμβάνει από το ψυχολογικό κομμάτι μέχρι το σωματικό και απολύτως πρακτικό κομμάτι. Κοινώς, αν πονάς ολόκληρος, καλό είναι να μη σχεδιάζεις τον γύρο του κόσμου με τα πόδια, αν δυσφορείς με τον τρόπο που τρέφεσαι, γυμνάζεσαι ή δεν γυμνάζεσαι κοκ, δες τι μπορείς να κάνεις, δεν θα φύγει με τις διακοπές.

ΣυναστρIες
Είμαι
Ταύρος
Ταύρος
Είναι
Τοξότης
Τοξότης
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

Ξέρεις μέρος και ώρα που γεννήθηκες; Ανακάλυψε τον αστρολογικό σου χάρτη

ΓΛΩΣΣΑΡΙ

Έχεις απορίες και άγνωστες λέξεις; Δες τις επεξηγήσεις για όλους τους αστρολογικούς όρους!