ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

Καρκίνος

22.06-22.07

Χαλάρωση κι απόλαυση που τείνει να σε αποδιοργανώσει τελείως
Με τον Ήλιο στον Λέοντα (23) βρίσκεις κάποια ηρεμία και σου είναι ευκολότερο να χαλαρώσεις, αν και η χαλάρωση μπορεί να σαμποτάρει την επαγγελματική και προσωπική σου ρουτίνα αν το επιτρέψεις. Μπαίνει κάτι στην τσέπη σου, ωστόσο περνάς σε μάλλον σπάταλη φάση, ίσως και λόγω καλοκαιριού, οπότε βγαίνεις από τους λογαριασμούς σου. Αυτές τις μέρες μπορείς να περάσεις καλά στην ερωτική σου ζωή, ειδικά αν πάρεις τα πράγματα πιο αψήφιστα. Οτιδήποτε καλό βλέπεις δεν σημαίνει ότι μπορεί να φτιάξει τα πάντα στην προσωπική σου ζωή ή ότι ο σύντροφός σου έχει γίνει κάποιος άλλος. Συνεπώς μείνε στο παρόν γιατί με λίγη καλή θέληση συντονίζεσαι άψογα με τις μέρες και τη διάθεση του καλοκαιριού. Η Αφοδίτη στον Λέοντα (28) σού ανοίγει την όρεξη κυριολεκτικά και μεταφορικά. Για αυτό καλό θα είναι να έχεις το νου σου στο πόσο τρως και επίσης στο πόσο τεμπελιάζεις με την οικογένεια ή τους φίλους σου.

Σχέσεις/έρωτας

Οι μέρες είναι εξαιρετικές για να απολαύσεις τη σεξουαλικότητά σου και να περάσεις όμορφα με απλά πράγματα. Καλό θα είναι να μη θεωρήσεις ότι αυτό το κλίμα σημαίνει την ανατροπή στη σχέση σου ή την ερωτική σου ζωή όμως. Αν το κάνεις, δυστυχώς θα απογοητευτείς. Είναι λίγο δύσκολο να μην ξαναφέρεις στο προσκήνιο παλιές σου ιστορίες, καθώς είσαι σε μάλλον νοσταλγική περίοδο. Δεν πειράζει αν το κάνεις γιατί μπορεί να λειτουργήσει σαν ένεση αυτοπεποίθησης. Πειράζει αν πιστέψεις ότι έχει αλλάξει κάτι ριζικά (πολύ πολύ δύσκολο) ή αν χαλαλίσεις την ωραία σου διάθεση αναλύοντας ή ψάχνοντας λύσεις για παλιά πράγματα.

Καριέρα/χρήμα

Έχεις κάποια έσοδα αυτές τις μέρες, όμως συνολικά η οικονομική σου κατάσταση μοιάζει να είναι στα ίδια καθώς έχεις μεγαλύτερη όρεξη για ξόδεμα και μάλλον το απαιτεί και η περίοδος, είτε λέγεται εκδρομή, διακοπές και διασκέδαση, είτε εκπτώσεις και ψώνια. Φρόντισε να μην κάνεις οικονομικές κινήσεις μόνος σου αν είσαι σε σχέση ή σε κάποια συνεργασία. Ακόμη κι αν είσαι σωστός, φαίνεται ότι δεν θα έχεις τη θετική ανταπόκριση που θα ήθελες από τον απέναντι. Φρόντισε ιδιαίτερα να μην αμελήσεις υποχρεώσεις ρουτίνας.

Υγεία/ευεξία

Με τη λαχτάρα σου για καλοπέραση και απόλαυση έχεις να παλέψεις αυτές τις μέρες. Από τη λαιμαργία στο φαγητό και την έντονη σεξουαλική διάθεση, μέχρι την επιθυμία για το λεγόμενο «λιώσιμο», είναι όλα στο μενού. Αισθάνεσαι σωστά ότι αξίζεις να σε κακομάθεις, ωστόσο αυτό το «κακομάθημα» καλό θα ήταν να μην πάρει τη μορφή ανθυγιεινής τεμπελιάς, καθισιού, κακού φαγητού και επιφανειακού σεξ, όχι εξαιτίας κάποιου συντηρητισμού αλλά σε ένα πνεύμα πρόληψης. Κάνε το κομμάτι σου χωρίς να γίνεσαι επιβλαβής για το σώμα σου ή να αγνοείς επιδεικτικά όσα σε απογοητεύουν για χάρη μίας πρόσκαιρης ικανοποίησης.

ΣυναστρIες
Είμαι
Ταύρος
Ταύρος
Είναι
Τοξότης
Τοξότης
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

Ξέρεις μέρος και ώρα που γεννήθηκες; Ανακάλυψε τον αστρολογικό σου χάρτη

ΓΛΩΣΣΑΡΙ

Έχεις απορίες και άγνωστες λέξεις; Δες τις επεξηγήσεις για όλους τους αστρολογικούς όρους!