ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

Τοξότης

23.11-21.12

Το 2021 θα πάρεις επιτέλους ανάσες στον οικονομικό τομέα με τον Κρόνο να έχει εγκαταλείψει τον 2ο ηλιακό σου οίκο και θα μπορέσεις να κοιτάξεις το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Η νέα θέση του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 3ο ηλιακό σου οίκο της επικοινωνίας για τα επόμενα 3 χρόνια, καθώς και η παράλληλη παρουσία του Δία στο ίδιο ζώδιο μέχρι το τέλος του έτους, είναι σαφώς πιο υποστηρικτή απέναντι στο ζώδιό σου. Ο Κρόνος θα σε βοηθήσει να ωριμάσεις τη σκέψη σου και την οπτική σου απέναντι στα πράγματα, ενώ παράλληλα θα μπορέσεις να γίνεις και πιο παραγωγικός στο κομμάτι της δουλειάς. Θα αναλάβεις περισσότερες ευθύνες στην καθημερινότητά σου και θα πιεστείς αρκετά για να έχεις τώρα ένα αποτέλεσμα που σε ικανοποιεί. Κάποιοι θα ξανακάτσουν στα θρανία κάνοντας ένα μεταπτυχιακό, ενώ άλλοι μπορεί να παρακολουθήσουν κάποιο κύκλο σεμιναρίων πάνω στο αντικείμενό τους. Χρειάζεται προσοχή καθώς ο Κρόνος μπορεί να σε κάνει πιο φανατικό στις απόψεις σου, ενώ συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων μπορεί πια να σε αφήνουν αδιάφορο, μιας και τώρα σε ενδιαφέρει η ουσία των πραγμάτων. Αν ασχολείσαι επαγγελματικά με τη δημοσιογραφία, τα ΜΜΕ, το εμπόριο, το διαδίκτυο ή τον τομέα της εκπαίδευσης μπορεί τώρα να έχεις μεγαλύτερες ευκαιρίες ανάπτυξης με τη βοήθεια του Δία, καθώς και ευκαιρίες για σπουδές ή δουλειές με το εξωτερικό, ενώ τα κέρδη από τις πωλήσεις μπορεί να ενισχυθούν. Κάποιοι θα θελήσουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τα social media ή να γίνουν influencers, ενώ πολλοί θα μπορέσουν να προβάλλουν προς τα έξω τη δουλειά τους μέσω της διαφήμισης. Σχέσεις με συγγενείς, αδέρφια ή γείτονες μπορεί να αποκατασταθούν μέχρι το τέλος του έτους, ενώ θα έχεις και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και με την βοήθεια της τεχνολογίας. 

Το διάστημα από 14 Μαΐου έως 28 Ιουλίου που ο Δίας θα περάσει στους Ιχθείς, μπορεί να θελήσεις να κάνεις μια μετακόμιση ή να κάνεις προσπάθειες για την απόκτηση ενός παιδιού.

Οι εκλείψεις που γίνονται στον άξονα σου στις 26 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου, έχουν να κάνουν με τα θέλω σου και το κομμάτι των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Θα υπάρξουν αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς απ’ ότι σε περιορίζει και σε κρατά δέσμιο μιας πραγματικότητας που δεν σε εκφράζει.

Παράλληλα, θα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου να γίνεσαι «θυσία» για τα μέλη της οικογένειάς σου, καθώς ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς συνεχίζει τη διέλευσή του από τον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σου, επηρεάζοντας φέτος κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Τα τετράγωνα που θα σχηματίσει ο Κρόνος με τον Ουρανό στον Ταύρο από τον 6ο οίκο της υγείας σου, θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σε δραστικές αλλαγές σε ό,τι αφορά τη φυσική σου κατάσταση και τη διατροφή σου.

Στο τέλος του χρόνου η Αφροδίτη θα γυρίσει ανάδρομη στις 21 Δεκεμβρίου στον οίκο των οικονομικών σου και θα χρειαστεί να επανεξετάσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου.

ΣυναστρIες
Είμαι
Ταύρος
Ταύρος
Είναι
Τοξότης
Τοξότης
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

Ξέρεις μέρος και ώρα που γεννήθηκες; Ανακάλυψε τον αστρολογικό σου χάρτη

ΓΛΩΣΣΑΡΙ

Έχεις απορίες και άγνωστες λέξεις; Δες τις επεξηγήσεις για όλους τους αστρολογικούς όρους!