ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

Ζυγός

23.09-22.10

Με τον Κρόνο να εγκαταλείπει το ζώδιο του Αιγόκερω και τον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σου, απ’ όπου σου έβαλε πολλά εμπόδια και δυσκολίες τα τελευταία χρόνια σε οικογενειακό αλλά και ψυχολογικό επίπεδο, νιώθεις σαν να έπεσε η χούντα! Το 2021 θα απολαύσεις περισσότερες στιγμές ξεγνοιασιάς, διασκέδασης αλλά και πάθους.

Η νέα θέση του Κρόνου στον Υδροχόο και τον 5ο ηλιακό σου οίκο είναι σαφώς πιο φιλική προς το ζώδιό σου και θα σε βοηθήσει να δεις πιο σοβαρά το θέμα «προσωπική ζωή». Αποκτάς πιο ώριμη ματιά στις ερωτικές σου σχέσεις, γίνεσαι πιο επιλεκτικός και θέτεις συγκεκριμένα standards για τους επίδοξους συντρόφους σου, ενώ σε απασχολεί πλέον σοβαρά και το θέμα της τεκνοποίησης. Παράλληλα, δουλεύεις με προσήλωση πάνω σε επιχειρηματικά και δημιουργικά σχέδια.

Ιδιαίτερα βοηθητική θα είναι και η ταυτόχρονη παρουσία του Δία στον Υδροχόο, που θα βοηθήσει την εκπλήρωση των επιχειρηματικών και δημιουργικών σου σχεδίων, δίνοντάς σου και τη δυνατότητα για αυτοέκφραση μέσα από τις τέχνες και τον αθλητισμό. Οι καλλιτέχνες και όσοι ασχολούνται με ελεύθερα επαγγέλματα θα ευνοηθούν σημαντικά. Όσοι βρίσκονται σε σχέση θα βελτιώσουν την επαφή με το σύντροφό τους, οι αδέσμευτοι θα φλερτάρουν πολύ και θα έχουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, ενώ αρκετοί θα γίνουν τώρα γονείς!

Από τις 14 Μαΐου μέχρι τις 28 Ιουλίου, που ο Δίας θα περάσει για λίγο στους Ιχθείς, μπορεί  να φέρει νέες ευφάνταστες ιδέες στο κομμάτι της δουλειάς αλλά και βοήθεια από συναδέλφους.

Για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο είναι γεγονός ότι η επιρροή του Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει καθοριστικές αλλαγές στα θεμέλια της οικογένειας και του σπιτιού, καθώς και καταστάσεις που αφορούν τους γονείς ή και τα επαγγελματικά, που θα σε αναγκάσουν να βασίζεσαι πλέον αποκλειστικά στις δικές σου δυνάμεις.

Ο Ουρανός από τον Ταύρο και τον 8ο  ηλιακό σου οίκο συνεχίζει να δημιουργεί ευκαρίες αλλά και ξαφνικά γεγονότα αναφορικά με τα οικονομικά σου, ενώ τα 3 τετράγωνα που θα σχηματίσει στη διάρκεια της χρονιάς με τον Κρόνο στον Υδροχόο, στις 17/2, 14/6 και 24/12, θα σε βοηθήσουν να ξεκόψεις από πρόσωπα και καταστάσεις που δεν δρουν υποστηρικτικά προς εσένα, αλλά σε κρατάνε πίσω.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων - Τοξότη στις 26 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου, θα σε βοηθήσουν να ψαχτείς περισσότερο ή και να αλλάξεις την οπτική σου σχετικά με πνευματικά ή φιλοσοφικά θέματα, να ασχοληθείς με την εκμάθηση ενός καινούργιου αντικειμένου ή να κάνεις ένα μεταπτυχιακό. Ακόμα νέα πρόσωπα μπορεί να μπουν στη ζωή σου, ενώ μπορεί να σε απασχολήσουν και καταστάσεις που αφορούν τα αδέλφια σου και το κοντινό σου συγγενικό περιβάλλον.

Η Σεληνιακή έκλειψη στις 19 Νοεμβρίου στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού θα φέρει στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες δικές σου ή τρίτων που θα χρειαστούν διευθέτηση, ενώ θα σε βάλει και σε μια διαδικασία να αντιμετωπίσεις ό,τι σε φοβίζει σε ψυχολογικό επίπεδο.

Ο κυβερνήτης πλανήτης σου, η Αφροδίτη, γυρίζει ανάδρομη στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 21 Δεκεμβρίου και θα χρειαστεί να επανεξετάσεις κάποια θέματα αναφορικά με την οικογένεια σου, ενώ μπορεί να προχωρήσεις και σε τεχνικές εργασίες μέσα στο σπίτι ή να κάνεις μια ανακαίνιση.

ΣυναστρIες
Είμαι
Ταύρος
Ταύρος
Είναι
Τοξότης
Τοξότης
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

Ξέρεις μέρος και ώρα που γεννήθηκες; Ανακάλυψε τον αστρολογικό σου χάρτη

ΓΛΩΣΣΑΡΙ

Έχεις απορίες και άγνωστες λέξεις; Δες τις επεξηγήσεις για όλους τους αστρολογικούς όρους!