ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

Δίδυμοι

21.05-21.06

Το 2021 θα είναι μια χρονιά που θα θελήσεις να κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου και θα έχεις διάθεση για καινούργιες εμπειρίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο.

Οι 3 εκλείψεις που πραγματοποιούνται στον άξονα σου στις 26 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου, φέρνουν στο προσκήνιο τις προσωπικές σου ανάγκες και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, δίνοντάς σου ευκαιρίες επέκτασης. Ιδιαίτερα η ηλιακή έκλειψη της 10ης Ιουνίου θα σε παρακινήσει να ανοίξεις βηματισμό και να κυνηγήσεις τις επιθυμίες σου με δυναμικότητα.

Με τον Κρόνο στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Υδροχόου και τον 9ο ηλιακό σου οίκο, όπου θα παραμείνει για τα επόμενα 3 χρόνια, και την ταυτόχρονη παρουσία του μεγάλου ευεργέτη του ζωδιακού, Δία, στο ίδιο ζώδιο μέχρι το τέλος του χρόνου, νιώθεις μεγαλύτερη ελευθερία να σχεδιάσεις το επαγγελματικό σου μέλλον και ό,τι αφορά τις σπουδές σου. Θα αναλογιστείς το πού θες να βρίσκεσαι σε λίγα χρόνια στο κομμάτι της καριέρας σου κάνοντας στέρεα και μελετημένα πλάνα, θα κάνεις μια μετεκπαίδευση πάνω στο αντικείμενό σου η ένα μεταπτυχιακό που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο βιογραφικό σου, ενώ δεν αποκλείεται να αλλάξεις αντικείμενο αν αισθάνεσαι ότι πλέον αυτό δεν σε εκφράζει. Θα έχεις όρεξη για μελέτη και νέες γνώσεις, αλλά θα χρειαστεί να καταβάλεις και αρκετή προσπάθεια. Ακόμα, θα αναθεωρήσεις πεποιθήσεις που δεν δρουν πια υποστηρικτικά στον τρόπο ζωής που έχεις επιλέξει. Με τη βοήθεια του Δία μπορεί τώρα να υπάρξουν ευκαιρίες για καριέρα στο εξωτερικό ή να θελήσεις να μετακομίσεις μόνιμα σε μια ξένη χώρα. Και στο προσωπικό κομμάτι όμως θα υπάρξουν νέες γνωριμίες, πιθανότητα με άτομα από διαφορετικά backgrounds και κουλτούρες, που θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις του ορίζοντες σου σε όλα τα επίπεδα. Όσοι ασχολούνται με τα Μ.Μ.Ε., τις εκδόσεις και τη συγγραφή θα ευνοηθούν σημαντικά, ενώ θα υπάρξει και βοήθεια σε νομικά ζητήματα.

Το διάστημα από 14 Μαΐου μέχρι 28 Ιουλίου, που ο Δίας θα κάνει ένα μικρό πέρασμα από τους Ιχθύες, θα πάρεις μια πρώτη γεύση της εύνοιας που θα φέρει στην καριέρα σου όταν θα περάσει οριστικά σε αυτό ζώδιο στο τέλος του χρόνου.

Θα χρειαστεί βέβαια να δείξεις λίγη προσοχή σε αυταπάτες που μπορεί να υπάρξουν γύρω από τα επαγγελματικά σου λόγω εσφαλμένης κρίσης, καθώς ο Ποσειδώνας που βρίσκεται στου Ιχθύες, συνεχίζει τη διέλευσή του από τον 10ο ηλιακό σου οίκο, επηρεάζοντας για φέτος κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Τα τετράγωνα που θα σχηματίσει ο Κρόνος με τον Ουρανό στον Ταύρο από τον 12ο οίκο σου, στις 17/2, 14/6 και 24/12, θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από οτιδήποτε περιορίζει την ψυχή σου, είτε αυτό αφορά σε τρόπο σκέψης, είτε αφορά σε κοντινά σου άτομα.

Στο τέλος του χρόνου, η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στις 21 Δεκεμβρίου στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα χρειαστεί να περιορίσεις τα περιττά έξοδα και τις σπατάλες.

ΣυναστρIες
Είμαι
Ταύρος
Ταύρος
Είναι
Τοξότης
Τοξότης
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

Ξέρεις μέρος και ώρα που γεννήθηκες; Ανακάλυψε τον αστρολογικό σου χάρτη

ΓΛΩΣΣΑΡΙ

Έχεις απορίες και άγνωστες λέξεις; Δες τις επεξηγήσεις για όλους τους αστρολογικούς όρους!