Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 01.03.2022

Κριέ, ο Μάρτης μπαίνει με μια τεμπέλικη διάθεση

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα κορίτσι ποζάρει κάτω από λουλούδια.
© Unsplash

Τα Ζώδια της Τρίτης 01.03.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Καλό μήνα! Ο Μάρτης μπαίνει με μια τεμπέλικη διάθεση και ένα γενικό je m’ en fous για καθετί «διαδικαστικό», που καλό θα ήταν να αναβάλεις για σήμερα (αν μπορείς).

Ταύρος
Καλό μήνα! Η Τρίτη βγάζει μια δυσκολία στη συγκέντρωση και στην ολοκλήρωση πρακτικών υποχρεώσεων στα επαγγελματικά, σαν να υπάρχει μια «ομίχλη» που δε σου επιτρέπει να δράσεις όπως θα ήθελες.

Δίδυμοι
Καλό μήνα! Με μέτρο η συνεχής ενημέρωση και ενασχόληση σχετικά με τις πολεμικές εξελίξεις γιατί έχεις και ευαίσθητο νευρικό σύστημα και σου κάνεις έτσι περισσότερο κακό.

Καρκίνος
Καλό μήνα! Το ίδιο μυαλό που γέννησε ένα πρόβλημα δεν μπορεί εύκολα να το λύσει, όταν μάλιστα δεν αντιλαμβάνεται καν τη «συμμετοχή» του σε όλο αυτό...

Λέων
Καλό μήνα! Είσαι σε φάση που το «πες-πες» του άλλου κάθε άλλο παρά ενδιαφέρον σού φαίνεται και μάλιστα δεν κάνεις καν τον κόπο να το «καμουφλάρεις». Δεν λέω, θα 'χεις τους λόγους σου.

Παρθένος
Καλό μήνα! Θα προτιμούσες σήμερα να ασχοληθείς με κάτι πιο δημιουργικό, όπως το να φτιάξεις το «Μαρτάκι» σου για να μη σε κάψει ο Ήλιος, αλλά κάτι τέτοιο είναι μάλλον «όνειρο απατηλό». Αααχ.

Ζυγός
Καλό μήνα! Να σε ενημερώσω λίγο ότι η γαϊδουρινή υπομονή δεν «μετριέται» πλέον ως αρετή στην εποχή μας, αλλά μάλλον ως σύμπτωμα -ακούσιας;- θυματοποίησης. Και δεν έχω τίποτα με τα γαϊδουράκια.

Σκορπιός
Καλό μήνα! Με κάπως «κομμένα» τα ενεργειακά -τουλάχιστον- «κουράγια» σου υποδέχεσαι τον Μάρτη, έχοντας τη φωνή της μάνας «δεν τραβάω πια» σ’ αυτιά σου. Πολύ μελό λέμε.

Τοξότης
Καλό μήνα! Μάλλον δεν θα σου ξεφύγουν μερικά «μπινελίκια» σήμερα στην προσπάθεια να τα προλαβεις όλα, με το μυαλό σου να βραχυκυκλώνει πιο εύκολα επικοινωνιακά. Το θέμα είναι ποιον θα «(πρωτο)περιλούσεις»...

Αιγόκερως
Καλό μήνα! «Όχι, δεν είναι μαμά» είναι ο Μάρτης που μπαίνει με διάθεση να έρθει πιο κοντά στις ανάγκες σου, που μάλλον σήμερα προστάζουν να αφεθείς σε ό,τι σου δίνει απόλαυση, «σνομπάροντας» τα «πρέπει». Τώρα αν θα το κάνεις είναι ένα άλλο θέμα.

Υδροχόος
Καλό μήνα! Νευράκια και μούτρα; Έτσι για να πάει καλά ο μήνας; Μήπως καλύτερα να αλλάξεις τροπάρι; (Δεν νομίζω, αλλά λέμε τώρα).

Ιχθύες
Καλό μήνα! «Μη με ξυπνάς για την ανοιξη» και «μη μου τους κύκλους τάραττε» είναι η κατάστασή σου για σήμερα, με την αντοχή και την ανοχή σου να είναι καπως περιορισμένες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ