Κοσμος

Φήμες για την υγεία του Ερντογάν: Εγκεφαλικό ή κρυολόγημα;

Τι απαντούν βουλευτές του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κρατά το χέρι του στο ύψος της καρδιάς
Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν © EPA / Juan Carlos Hidalgo

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Αδιαθεσία για τον Τούρκο πρόεδρο - Φήμες για εγκεφαλικό - Η απάντηση από το κόμμα του για την κατάσταση της υγείας του.

Φουντώνουν οι φήμες τις τελευταίες ώρες για την υγεία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Πληροφορίες θέλουν ο Τούρκος πρόεδρος να έχει υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο, ωστόσο, βουλευτές του απαντούν ότι πρόκειται για ένα απλό κρυολόγημα.

Οι πληροφορίες για την υγεία του άρχισαν μετά την ανακοίνωση ότι αναβάλλεται η σημερινή του ομιλία στην Προύσα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η τουρκική προεδρία δεν εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για να αιτιολογήσει την αναβολή της ομιλίας, ωστόσο ένας τοπικός βουλευτής, ο Ρεφίκ Οζέν, του κόμματός του έκανε λόγο για κοινό κρυολόγημα, λέγοντας πως «η υγεία του Προέδρου μας είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο».

Όπως είπε η ανταποκρίτρια της δημόσιας τηλεόρασης, Αριάνα Φερεντίνου, στα social media φουντώνουν οι φήμες για πάρεση στο αριστερό μέρος του προσώπου του.

Ξαφνική ασθένεια Ερντογάν: Κοινό κυολόγημα λέει βουλευτής του – Φήμες για πάρεση | 3/7/22 | ΕΡΤ

Η ανακοίνωση για την αναβολή της συγκέντρωσης έγινε από τον επικεφαλής του γραφείου του κυβερνώντος κόμματος στην Προύσα, Νταβούτ Γκιουρκάν στα ΚΜΔ. Η σχετική ανάρτηση ανέφερε ότι η αναβολή δόθηκε με την έγκριση του Τούρκου προέδρου: «Η Συνάντηση της Προύσας, η οποία θα πραγματοποιείτο με την παρουσία του Προέδρου μας, Recep Tayyip Erdoğan, και οι τελετές έναρξης λειτουργίας των Ιδιωτικών και Δημόσιων Ιδρυμάτων μας, αναβλήθηκε για μεταγενέστερη ημερομηνία με την έγκριση του Προέδρου μας». 

Η Προύσα είχε σημαιοστολιστεί και ετοιμαστεί για την άφιξη του Τούρκου προέδρου. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ