Κοσμος

Λονδίνο: Εκκενώθηκε η πλατεία Τραφάλγκαρ λόγω ύποπτου πακέτου

Πληροφορίες για έκρηξη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λονδίνο: Εκκενώθηκε η πλατεία Τραφάλγκαρ λόγω ύποπτου πακέτου
Λονδίνο: Εκκενώθηκε η πλατεία Τραφάλγκαρ λόγω ύποπτου πακέτου © Twitter/@RakeshLDN

Λονδίνο: Εκκενώθηκε η πλατεία Τραφάλγκαρ για εντοπισμό ύποπτου πακέτου - Μάρτυρες δήλωσε ότι άκουσαν μια «τεράστια έκρηξη».

Συναγερμός στο Λονδίνο και εκκένωση της πλατείας Τραφάλγκαρ από την αστυνομία, μετά από αναφορές για εντοπισμό ύποπτου πακέτου.

Όπως μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα «The Sun», αυτόπτες μάρτυρες δήλωσε ότι άκουσαν μια «τεράστια έκρηξη» λίγα λεπτά αφότου η αστυνομία προειδοποίησε τους πολίτες να μείνουν μακριά από την περιοχή.

Η βρετανική αστυνομία προέβη σε ελεγχόμενη έκρηξη, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Η τουρίστρια Sarah Churchill, η οποία βρισκόταν στην πλατεία Trafalgar εκείνη τη στιγμή, μαζί με τον 11χρονο γιο της Noah, δήλωσε στη Mirror: «Ήμουν στην πλατεία όταν εξερράγη η βόμβα».

Η ίδια είπε: «Υπήρχαν πολλοί αστυνομικοί, ήμασταν έτοιμοι να περπατήσουμε στην πλατεία, όταν φτάσαμε στη γωνία είδαμε ότι ήταν αποκλεισμένη. Μιλούσαμε σε έναν αστυνομικό όταν η βόμβα εξερράγη».

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι απομάκρυνε κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία Τραφάλγκαρ, κοντά στο σημείο όπου πραγματοποιούνται εορτασμοί για τον Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η αστυνομία δεν ανέφερε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ