Κοσμος

Ζελένσκι σε Μπάιντεν: Μην επιβάλλεις κυρώσεις σε Αμπράμοβιτς

Τι υποστηρίζει δημοσίευμα της Wall Street Journal

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σε διάγγελμα προς τον ουκρανικό λαό
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι © EPA/ UKRAINIAN PRESIDENTIAL PRESS SERVICE HANDOUT

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι φέρεται να ζήτησε από τον Τζο Μπάιντεν να μην επιβάλλει κυρώσεις στον Ρομάν Αμπράμοβιτς

O Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, φέρεται να ζήτησε από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, να μην επιβάλει κυρώσεις στον Ρώσο ολιγάρχη, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι υποστήριξε ότι ο μεγιστάνας μπορεί να αποδειχθεί σημαντικός ως ενδιάμεσος κρίκος με τη Ρωσία για τις διαπραγματεύσεις. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, μετά την απόφαση από τις ΗΠΑ για την επιβολή κυρώσεων σε Ρώσους ολιγάρχες, εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία, όταν ήρθε η ώρα αυτές να ανακοινωθούν το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου είπε στο Υπουργείο Οικονομικών να σταματήσει.

«Δεν πρόκειται να αποκαλύψουμε ιδιωτικές συνομιλίες μεταξύ του προέδρου Μπάιντεν και του προέδρου Ζελένσκι», δήλωσε η Έμιλι Χορν, εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου.

«Για χάρη των διαπραγματεύσεων και της επιτυχούς έκβασής τους, δεν έχει νόημα να σχολιάσουμε τη διαδικασία ή τη συμμετοχή του κ. Αμπράμοβιτς», ανέφερε από την πλευρά του, εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY