Κοσμος

Η JPMorgan θα «ζήσει» περισσότερο από το Κομμουνιστικό Κόμμα

Αυτή είναι η εκτίμηση του Τζέιμι Ντάιμον

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Dimon: Η JPMorgan θα διαρκέσει περισσότερο από το... Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας
O CEO της JP Morgan Jamie Dimon © Getty Images/Ideal Image

Ο διευθύνων σύμβουλος της JPMorgan, Jamie Dimon ανέφερε ότι η τράπεζά του θα διαρκέσει περισσότερο από το ΚΚ Κίνας.

Ο ελληνικής καταγωγής διευθύνων σύμβουλος της JPMorgan Tζέιμι Ντάιμον αστειεύτηκε για την οικονομική πορεία της Κίνας, αναφέροντας ότι η τράπεζά του θα διαρκέσει περισσότερο από το Κομμουνιστικό Κόμμα της χώρας.

Μιλώντας σε εκδήλωση στη Βοστώνη την Τρίτη, ο Ντάιμον είπε ότι αποκάλυψε «έκανε ένα αστείο» κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου ταξιδιού στο Χονγκ Κονγκ, αναφερόμενος στην 100ή επέτειο του κυβερνώντος Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας.

«Το Κομμουνιστικό Κόμμα γιορτάζει τα 100 του χρόνια. Το ίδιο και η JPMorgan», είπε, αναφερόμενος στον πρόσφατο εορτασμό της τράπεζας ενός αιώνα λειτουργίας. «Και θα βάλω ένα στοίχημα ότι θα κρατήσουμε περισσότερο. Δεν μπορώ να το πω αυτό στην Κίνα», πρόσθεσε ο Nτάιμον γελώντας αλλά «Μάλλον ακούνε ούτως ή άλλως» πρόσθεσε. 

Ο Ντάιμον προχώρησε επίσης και σε εκτιμήσεις για την οικονομία, αναφέροντας ότι αναμένει ότι ο πληθωρισμός λόγω των προβλημάτων της εφοδιαστικής αλυσίδας θα αποδειχθεί παροδικός, αλλά ότι οι υψηλότερες τιμές του πετρελαίου και οι μισθοί δεν θα υποχωρήσουν.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ