Κοσμος

Ακύρωση του ταξιδιού της Bασίλισσας Ελισάβετ από τους γιατρούς

Θα επισκεπτόταν τη Β. Ιρλανδία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βασίλισσα Ελισάβετ: Ακύρωσε ξαφνικά την επίσκεψή στη Β. Ιρλανδία
H Βασίλισσα Ελισάβετ ©Getty Images/Ideal Image

Ανησυχία σχετικά με την υγεία της Βασίλισσας Ελισάβετ, προκάλεσε η αιφνιδιαστική ακύρωση της επίσκεψής της στη Βόρεια Ιρλανδία, για λόγους υγείας.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν θα επισκεφθεί τη Βόρεια Ιρλανδία ύστερα από συμβουλή των ιατρών της την οποία, σύμφωνα με το BBC, «αποδέχθηκε απρόθυμα».  

Εκπρόσωπος του παλατιού ανέφερε ότι «Η Αυτού Μεγαλειότης έχει καλή διάθεση και είναι απογοητευμένη που δεν μπορεί πλέον να επισκεφθεί τη Βόρεια Ιρλανδία, όπου επρόκειτο να έχει συναντήσεις σήμερα και αύριο. Η βασίλισσα στέλνει τις θερμότερες ευχές της στους ανθρώπους της Βόρειας Ιρλανδίας και ανυπομονεί να τους επισκεφτεί στο μέλλον».

Πριν λίγο καιρό, η Βασίλισσα εμφανίστηκε σε επίσημη δέσμευση, κρατώντας το μπαστούνι της. Η τελευταία φορά που η Βασίλισσα Ελισάβετ είχε ανάλογο μπαστούνι ήταν την περίοδο 2003-2004, όταν είχε νοσηλευτεί και είχε υποβληθεί σε εγχείρηση στο δεξί της γόνατο.

Παρόλα αυτά χθες έγινε γνωστό ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ πάντως που βρίσκεται στον θρόνο για σχεδόν 70 χρόνια, λέει πως νιώθει πάρα πολύ νέα στην καρδιά για να της απονεμηθεί το βραβείο «Oldie of the Year» (Ηλικιωμένη της Χρονιάς), έγινε γνωστό από έναν βοηθό της.

«Η Μεγαλειότητά της πιστεύει πως είσαι όσο χρονών αισθάνεσαι, επομένως η βασίλισσα δεν πιστεύει πως πληροί τα σχετικά κριτήρια προκειμένου να μπορέσει να αποδεχθεί (το βραβείο) και ελπίζει να βρεθεί ένας πιο άξιος αποδέκτης», αναφέρεται στην επιστολή από τον Τομ Λάινγκ-Μπέικερ, τον βοηθό προσωπικό γραμματέα της βασίλισσας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ