Κοσμος

Η στιγμή που το αυγό βρίσκει τον Μακρόν στον λαιμό (βίντεο)

Συνελήφθη ένας άνδρας από τις δυνάμεις ασφαλείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το βραστό αυγό έχει μόλις βρει στον λαιμό τον Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν
Το βραστό αυγό έχει μόλις βρει στον λαιμό τον Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν @nassimkyy/Twitter

Επίθεση με αυγό δέχτηκε ο Εμανουέλ Μακρόν κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε έκθεση στη Λιόν, με το αντικείμενο να τον βρίσκει στον λαιμό.

Απίστευτες εικόνες σε έκθεση στη Λυών, με αυγό να βρίσκει στον λαιμό τον Εμανουέλ Μακρόν. Το βραστό αυγό είχε πετάξει δευτερόλεπτα νωρίτερα ένας άνδρας, ο οποίος και συνελήφθη. Το συμβάν εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Μακρόν σε έκθεση στη Λυών.

Οι επιθέσεις τέτοιου τύπου ενάντια στον Γάλλο Πρόεδρο δεν είναι σπάνιες, το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς ο χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για τις γαλλικές προεδρικές εκλογές τον Απρίλιο του 2020.

Τους τελευταίους μήνες, ο Εμανουέλ Μακρόν έχει επανειλημμένα στοχοποιηθεί σε δημόσιες εμφανίσεις του από διαδηλωτές που του καταλογίζουν λανθασμένους χειρισμούς σε θέματα όπως η οικονομία και η υγειονομική κρίση κορωνοϊού.

Η στιγμή της επίθεσης με αυγό στον Μακρόν - Το βίντεο

«Κατά το ταξίδι του στη Λιόν, ο Εμανουέλ Μακρόν υπήρξε θύμα επίθεσης με αυγό. Ένας νεαρός άνδρας έχει συλληφθεί από τις Αρχές ασφαλείας» αναφέρει σε tweet του ένας Γάλλος δημοσιογράφος, ο οποίος δημοσίευσε και το βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, εμφανίζονται οι άνδρες της ομάδας ασφαλείας του Γάλλου προέδρου να δημιουργούν έναν «κλοιό» γύρω από τον Μακρόν. Ένας από τους φρουρούς βάζει το χέρι του μπροστά στο πρόσωπο του Γάλλου προέδρου.

Δευτερόλεπτα πριν το βραστό αυγό βρει στον λαιμό τον Εμανουέλ Μακρόν @nassimkyy
Δευτερόλεπτα πριν το βραστό αυγό βρει στον λαιμό τον Εμανουέλ Μακρόν @nassimkyy/Twitter

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ