- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μετά και τον τέταρτο νεκρό από κορωνοϊό στην Τουρκία, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποφάσισε να αναβάλει όλες τις εκδηλώσεις μέχρι το τέλος Απριλίου.
Με διάταγμά του, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε στο λαό της γειτονικής χώρας πως στο εξής αναβάλλονται πάσης φύσης εκδηλώσεις μέχρι και το τέλος Απριλίου για την προστασία των πολιτών από τον κορωνοϊό.
Ο αριθμός των νεκρών από την κορωνοϊό στη χώρα έφτασε τους 4, δήλωσε αργά χθες το βράδυ ο υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κότζα, μετά τον θάνατο μιας 85χρονης γυναίκας.
Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην Τουρκία ανήλθε χθες, Πέμπτη, σε 359. Τα κρούσματα σχεδόν διπλασιάζονται κάθε μέρα από την Κυριακή.
Ο Κότζα σημείωσε ότι η Τουρκία έκανε 1.981 διαγνωστικά τεστ σε ένα 24ωρο ως χθες τα μεσάνυχτα, τα 168 από τα οποία ήταν θετικά.
Το διάταγμα που εξέδωσε ο Ερντογάν και το οποίο δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης σήμερα, προβλέπει ότι όλες οι συναντήσεις και δραστηριότητες, σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, που σχετίζονται με την επιστήμη, τον πολιτισμό, την τέχνη και άλλους παρόμοιους τομείς θα αναβληθούν ως τα τέλη Απριλίου.
Ο Ερντογάν δήλωσε την Τετάρτη ότι οι Τούρκοι πρέπει να μείνουν στα σπίτια τους για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες, αλλά δεν τους ζήτησε να μην πηγαίνουν στη δουλειά.
Η Άγκυρα έχει αναστείλει τις πτήσεις σε 20 χώρες, έχει κλείσει σχολεία, καφέ και μπαρ και έχει απαγορεύσει τις συλλογικές προσευχές, ενώ έχει αναβάλει επ' αόριστον τους αγώνες στα κύρια αθλητικά της πρωταθλήματα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O πρόεδρος της Γαλλίας ζητά παγκόσμια συμμαχία για τη σωτηρία του κινηματογράφου
H υπόθεση αφορούσε την παρουσία ινδουιστικής θρησκευτικής αντιπροσωπείας
Το fund διαχειρίζεται περίπου 22 δισ. δολάρια
Εάν οι Δημοκρατικοί κερδίσουν τη Βουλή, ανοίγει ο δρόμος για έρευνες κατά του προέδρου
Ζητούν την απομάκρυνσή του
Η εμφάνιση ήρθε μόλις δύο ημέρες μετά τη νέα διάψευση του ότι φορά περούκα
Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ δεν θα εγκατασταθούν σε βασιλική κατοικία
Πολιτικός σεισμός από την επικράτηση της ακροδεξιάς - Aπέχει τρεις έδρες από την αυτοδυναμία
Η απόφαση που εξέπληξε τους πάντες
Αντιδράσεις από την ΕΕ για τις τιμές στον καταδικασμένο για εγκλήματα πολέμου πρώην διοικητή των σερβοβοσνιακών δυνάμεων
Ενισχύονται οι δεσμοί Μόσχας και Πιονγκγιάνγκ - Ανησυχίες για πιθανή στρατιωτική χρήση
Τέσσερα χρόνια μετά το περιστατικό στη Βραζιλία
Η συγκομιδή ξεκίνησε ασυνήθιστα νωρίς στις περισσότερες αμπελουργικές περιοχές
Το ακροδεξιό κόμμα βλέπει τη νίκη ως πρώτο βήμα προς την επικράτηση στις ομοσπονδιακές εκλογές
Η προγραμματίστρια πίσω από ένα από τα σημαντικότερα πειράματα του 20ού αιώνα
Ο Μερτς χαρακτήρισε το αποτέλεσμα «τη χειρότερη ήττα του CDU εδώ και δεκαετίες»
Διάγνωση με σπάνια πάθηση του αίματος - Συνεχίζει τη δουλειά παρά την εξάντληση
Επίθεση σε επιβάτες και πλήρωμα σε πτήση της American Airlines - Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη
Παρέμβαση Φόλκερ Τουρκ στη Γενεύη - Ανησυχία για τις μαζικές απελάσεις της ICE
Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.