- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ταϊβάν: Γέφυρα κατέρρευσε σε αλιευτικά -Φόβοι για εγκλωβισμένους
Δύτες επιχειρούν στο λιμάνι αναζητώντας ανθρώπους
Γέφυρα κατέρρευσε πάνω σε ελλιμενισμένα αλιευτικά, στο βορειοανατολικό τμήμα της Ταϊβάν. Εκφράζονται φόβοι για εγκλωβισμένους.
Γέφυρα κατέρρευσε πάνω σε λιμάνι σήμερα καταπλακώνοντας αλιευτικά σκάφη και υπάρχουν φόβοι πως ναυτικοί παγιδεύτηκαν, γνωστοποίησαν οι αρχές, ωστόσο ο αριθμός των θυμάτων δεν είναι σαφής ακόμη.
Αρκετοί τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομεία και δύτες επιχειρούν ήδη στο λιμάνι αναζητώντας ανθρώπους που υπάρχουν φόβοι πως παγιδεύτηκαν σε τουλάχιστον δύο αλιευτικά σκάφη, είπαν στελέχη της αυτοδιοίκησης της πόλης Σουάο.
«Η γέφυρα κατέρρευσε περί τις 09:30, ενώ βρισκόταν πάνω της ένα βυτιοφόρο που μετέφερε καύσιμα, με αποτέλεσμα το όχημα να πάρει φωτιά», διευκρίνισε η Σι Ι-τσουν, γραμματέας του δημάρχου. «Φοβόμαστε ότι κάποιοι αλιείς μπορεί να έχουν παγιδευτεί στα σκάφη».
Οι αρχές ζήτησαν τη βοήθεια του στρατού για την επιχείρηση διάσωσης και έστησαν ένα κέντρο συντονισμού της.
Η κατάρρευση της γέφυρας, από την οποία διέρχονται αυτοκίνητα πάνω από ένα πολυάσχολο λιμάνι, προκάλεσε ζημιές σε τρία πλεούμενα και δύο οχήματα, συμπεριλαμβανομένου του βυτιοφόρου. Τα αίτια του συμβάντος δεν είναι ακόμη γνωστά.
Αργά το βράδυ της Δευτέρας από τη βορειοανατολική Ταϊβάν πέρασε ο τυφώνας Μίταγκ, με ανέμους 162 χιλιομέτρων την ώρα. Το ακραίο καιρικό φαινόμενο άφησε πίσω του 12 τραυματίες, ενώ προκάλεσε διακοπές της ηλεκτροδότησης σε πάνω από 66.000 σπίτια καθώς και την ακύρωση 150 πτήσεων επιβατικών αεροσκαφών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σενάριο πρόωρης αποχώρησης από την ΕΚΤ
Τα προηγούμενα σχόλια για τις γυναίκες στα γυμναστήρια
Ο «πιο διάσημος» podcaster του κόσμου στρέφεται εναντίον του προέδρου
Ποιους συγγραφείς θεωρεί πιο ρεαλιστικούς
Κρυμμένα σε μπουκάλια σαμπουάν και κρέμας τα ερπετά
Χιλιάδες διαδηλωτές ζητούν την παραίτηση του πρωθυπουργού Έντι Ράμα
Οι άλλοι ενδιαφερόμενοι και ο ρόλος της Μποτσουάνας
Η αντιπαράθεση εκτείνεται από τα Στενά του Ορμούζ, στην είσοδο του Περσικού Κόλπου, έως τα Στενά Μπαμπ ελ Μαντέμπ
Μπαράζ επιθέσεων με drones και πλήγματα σε διυλιστήρια σηματοδοτούν την αποτυχία της πρωτοβουλίας
Η συμπλοκή καθυστέρησε την προσγείωση
Από το περιβάλλον του Τραμπ παραδέχονται τώρα ότι δεν χειρίστηκαν σωστά την απομάκρυνσή της
Τι απαντά ο Λευκός Οίκος
Το ενοίκιο αυξάνεται από 450 σε 1.200 ευρώ.
Η ανάρτηση του Τραμπ στο Truth Social
Τραγικός απολογισμός και τέσσερις αγνοούμενοι - Πλημμύρισαν δρόμοι, σπίτια και καταστήματα
Τι είχε αποκαλύψει ο αδελφός του συντρόφου της
Η απάντηση που προκάλεσε νέα ερωτήματα για την δικηγορική της επάρκεια
Η αντίδραση της 58χρονης γυναίκας όταν άρχισε να νιώθω μουδιασμένη τη γλώσσα της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.