32270_1.jpg
Ψυχολογια - Συμβουλευτικη

Γίνε πρωταγωνιστής στη ζωή σου

  • Σελίδες: 292
  • Τιμή: €15,50
  • ISBN: 978-618-02-1906-7
  • Διαστάσεις: 14 x 20,5

Ένας οδηγός για να ξεπεράσεις τα συναισθηματικά αδιέξοδα και να βρεις την ελευθερία

Το φαινόμενο του Instagram και συγγραφέας του best seller Θετική ενέργεια, υπέροχη ζωή επιστρέφει με έναν πραγματικά απαραίτητο οδηγό ζωής!

Ο Κινγκ είναι από τους πιο επιδραστικούς συγγραφείς βιβλίων αυτοβελτίωσης και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο ίδιος αποτελεί παράδειγμα όσων συμβουλεύει, καθώς οι αντιξοότητες και οι δυσκολίες τον ενέπνευσαν για να καταφέρει να βρει έναν δρόμο προς μια καλύτερη ζωή, αφήνοντας πίσω του τη δυστυχία και το σκοτάδι. Το νέο του βιβλίο έχει ήδη –πριν από την κυκλοφορία του– κεντρίσει το ενδιαφέρον των αναγνωστών.

Κείμενο οπισθοφύλλου:

Βρες την αληθινή εσωτερική πληρότητα, θεράπευσε τα τραύματά σου και απόκτησε διαύγεια, αντοχή και ελευθερία.

Αυτό το βιβλίο θα σε βοηθήσει:

Να μάθεις να χρησιμοποιείς την ενέργεια του σώματός σου.
Να εξερευνήσεις και να αυξήσεις τις εσωτερικές σου δονήσεις.
Να δημιουργήσεις θετικές σχέσεις.
Να αναθεωρήσεις τα περιοριστικά σου πιστεύω.
Να ανακαλύψεις τον πραγματικό σου εαυτό και να δεχτείς περισσότερες χαρούμενες εμπειρίες στη ζωή.

Μια από τις μεγαλύτερες πράξεις αγάπης για τον εαυτό σου είναι να αναλάβεις τον έλεγχο της αυτοθεραπείας σου. Αφοσιώσου σε αυτή τη διαδικασία και ανακάλυψε την ενέργεια που ρέει μέσα σου και ακτινοβολεί στον κόσμο!

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Βεξ Κινγκ ασκεί μεγάλη επιρροή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι συγγραφέας και σύμβουλος σε θέματα βελτίωσης της καθημερινής ζωής. Πέρασε πολλές δυσκολίες στην παιδική του ηλικία. Ο πατέρας του πέθανε όταν ήταν μωρό, ενώ η οικογένειά του έμενε συχνά άστεγη ή ζούσε σε φτωχές και επικίνδυνες γειτονιές. Ο ίδιος αποτέλεσε συχνά στόχο ρατσιστικών επιθέσεων. Στην εφηβεία δεν ένιωθε άνετα με τον εαυτό του και ήταν θυμωμένος με τη ζωή και τον κόσμο. Αυτές οι εμπειρίες στοίχειωναν τον Βεξ για πολλά χρόνια, αλλά πλέον τις βλέπει ως πραγματική ευλογία. Γνωρίζει ότι οι αντιξοότητες και οι δυσκολίες τον ενέπνευσαν για να καταφέρει να βρει έναν δρόμο προς μια καλύτερη ζωή, αφήνοντας πίσω του τη δυστυχία και το σκοτάδι.

Κατάφερε να μεταμορφώσει με επιτυχία ολόκληρη τη ζωή του και σήμερα είναι ιδιοκτήτης της Bon Vita, μιας διαδικτυακής πλατφόρμας μέσα από την οποία, μεταξύ άλλων, ενθαρρύνει, νουθετεί, εμψυχώνει και παρέχει πρακτικές λύσεις και μαθήματα ζωής σε άλλους ανθρώπους. Μέσα από τον δημοφιλή λογαριασμό του στο Instagram (@vexking), ο Βεξ αποτελεί πλέον πηγή έμπνευσης για χιλιάδες νέους. Ξεκίνησε το κίνημα Μόνο Θετική Σκέψη για να βοηθήσει τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν τη δύναμη του μυαλού τους, ώστε να μεταμορφώσουν τον εαυτό τους και τη ζωή τους σε κάτι καλύτερο.