eswkentrismos_cvr_front.jpg
Ψυχολογια - Συμβουλευτικη

Εσωκεντρισμός

  • Σελίδες: 384
  • Τιμή: €18,90
  • ISBN: 978-960-635-486-1
  • Διαστάσεις: 15 χ 23

Τι σημαίνει να είσαι εσωκεντριστής; Τι σημαίνει να ζεις αναπολογητικά; Η απάντηση είναι απλή: να επιστρέψεις στον πυρήνα της ύπαρξής σου, εκεί όπου υπάρχουν μόνο η αγάπη, η σοφία και η εξέλιξη. Να ζήσεις χωρίς ενοχή, ακούγοντας και αγαπώντας ουσιαστικά τον εαυτό σου, αλλά και τους άλλους.

Τόλμησε να επιστρέψεις στην πηγή σου, αφυπνίσου και γίνε όλα όσα μπορείς να γίνεις. Γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, ο ηγέτης της ζωής σου! Δημιούργησε ευτυχισμένες σχέσεις και άφησε θετικό αποτύπωμα στον κόσμο μας!

Πώς; Κρατάς τη λύση στα χέρια σου! Ξεκίνησε την αλλαγή τώρα! Μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου, η πολύπειρη και δημοφιλής Δρ Μαλλέρου καθοδηγεί με τρόπο απλό και απολύτως κατανοητό τους αναγνώστες να απαλλαγούν από τις ενοχές τους, να πάρουν τα ηνία της ζωής τους και να ζήσουν διεκδικώντας ό,τι πραγματικά τους αξίζει!

Ασκήσεις, γραφήματα, πίνακες, προσωπικές εμπειρίες – όπλα όλα της φαρέτρας αυτού του εγχειριδίου αυτοβελτίωσης και προσωπικής εξέλιξης που θα κάνουν την ανάγνωση όχι μόνο ωφέλιμη αλλά και διασκεδαστική!