maimoudaki.jpeg
Παιδικο

«To μαϊμουδάκι» της Marta Altes

  • Σελίδες: 32
  • Τιμή: €12,90
  • ISBN: 978-618-5265-55-7
  • Διαστάσεις: 22 × 28

Όσο πιο μικρός είσαι, τόσο πιο μεγάλες είναι οι περιπέτειές σου. Αυτό διαπιστώνει και το μαϊμουδάκι της ιστορίας μας, που έχει βαρεθεί να χάνει τις ευκαιρίες που του δίνονται! Θέλει να σκαρφαλώσει στην κορυφή του ψηλότερου δέντρου της ζούγκλας και θα το κάνει μόνο του. Μόνο που κάποιος το ακολουθεί από κοντά. Κάποιος με νύχια και ρίγες και αρκετά κοφτερά δόντια..

Το μαϊμουδάκι είναι ένα αστείο και εμψυχωτικό εικονογραφημένο παραμύθι που μας δείχνει ότι ο κόσμος είναι ένα μεγάλο, άγριο και υπέροχο μέρος όπου όλα είναι δυνατά.


Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
Η Marta Altés γεννήθηκε στη Βαρκελώνη, όπου και σπούδασε γραφιστική και δούλεψε ως σχεδιάστρια για την εταιρεία The Original Cha Chá. Μετακόμισε στην Αγγλία για να κάνει το μεταπτυχιακό της στην εικονογράφηση παιδικών βιβλίων στο Κέιμπριτζ. Έκτοτε ζει στο Λονδίνο και εργάζεται ως εικονογράφος. Έχει εκδώσει έξι παιδικά βιβλία και έχει βραβευτεί σε διεθνείς διαγωνισμούς. Πάντα προσπαθεί να έχει μια θετική και αστεία ματιά για τη ζωή και να κάνει τους άλλους να χαμογελάσουν βλέποντας τις ζωγραφιές της ή διαβάζοντας τις ιστορίες της.