5-leprakia-akoma.jpg
Παιδικο

«Πέντε λεπτάκια ακόμα» της Marta Altés

  • Σελίδες: 32
  • Τιμή: €12,90
  • ISBN: 978-618-5265-69-4
  • Διαστάσεις: 22 × 28

Η εξαιρετικά ταλαντούχα, βραβευμένη δημιουργός εικονογραφημένων βιβλίων, Marta Altes επιστρέφει με μια αστεία και ταυτόχρονα γλυκιά ιστορία για τον χρόνο, για το πώς τον περνάμε και πώς μπορούμε να τον μοιραζόμαστε με τα παιδιά μας. Ιδανικό για πολυάσχολα παιδιά και κουρασμένους μπαμπάδες!

Μια αλεπουδίτσα δίνει στον μπαμπά της μερικές σοφές συμβουλές για το τι πραγματικά σημαίνει «χρόνος» και πώς να τον εκμεταλλευτείς στο έπακρο, από την ώρα του μπάνιου μέχρι την ώρα του μαγειρέματος και την ώρα του «μπαμπά». Σοφό, πνευματώδες και γεμάτο εικόνες από την οικογενειακή ζωή, το Πέντε λεπτάκια ακόμα είναι ένα συγκινητικό παραμύθι που εξηγεί σε μικρούς και μεγάλους τη σημασία του χρόνου.


Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
Η Marta Altés γεννήθηκε στη Βαρκελώνη, όπου και σπούδασε γραφιστική και δούλεψε ως σχεδιάστρια για την εταιρεία The Original Cha Chá. Μετακόμισε στην Αγγλία για να κάνει το μεταπτυχιακό της στην εικονογράφηση παιδικών βιβλίων στο Κέιμπριτζ. Έκτοτε ζει στο Λονδίνο και εργάζεται ως εικονογράφος. Έχει εκδώσει έξι παιδικά βιβλία και έχει βραβευτεί σε διεθνείς διαγωνισμούς. Πάντα προσπαθεί να έχει μια θετική και αστεία ματιά για τη ζωή και να κάνει τους άλλους να χαμογελάσουν βλέποντας τις ζωγραφιές της ή διαβάζοντας τις ιστορίες της.