geronimo-stilton.jpg
Παιδικο

Τζερόνιμο Στίλτον Ρεπόρτερ

  • Σελίδες: 60
  • Τιμή: €8,80

Μια νέα σειρά βιβλίων έρχεται για να μαγέψει τους μικρούς φίλους του Τζερόνιμο Στίλτον! Πρόκειται για κόμικ άλμπουμ με πλούσια εικονογράφηση και χιουμοριστικούς διαλόγους. Ο δαιμόνιος ρεπόρτερ Τζερόνιμο Στίλτον και η παρέα του σε νέες, απίστευτες περιπέτειες, γεμάτες χιούμορ, μυστήριο και πολλές εκπλήξεις.

Οι ιστορίες του Τζερόνιμο Στίλτον προάγουν ηθικές αξίες, όπως η καλοσύνη και μετριοφροσύνη, ο σεβασμός της διαφορετικότητας και η ισότητα ανάμεσα στα δύο φύλα.

Πληροφορίες για τα βιβλία της σειράς

Επιχείρηση: Χαμένες σαύρες
Πρωτότυπος τίτλος: Operation Shufongfong

Ο Τζερόνιμο Στίλτον, ο καλύτερος ρεπόρτερ σε όλη την Ποντικούπολη, είναι πλέον αρχισυντάκτης της δημοφιλούς εφημερίδας Ηχώ των Τρωκτικών. Καταφέρνει να αποσπά τις πιο σπουδαίες συνεντεύξεις. Αυτήν τη φορά καλείται να πάρει συνέντευξη από τον πρίγκιπα Νογκούντα. Όμως, το ενδιαφέρον του ξαφνικά προσελκύει η μυστηριώδης εξαφάνιση δύο σπάνιων σαυρών από το μουσείο της πόλης. Η κατάσταση περιπλέκεται και ο Τζερόνιμο είναι αποφασισμένος να βρει τον κλέφτη. Στην προσπάθειά του να λύσει την υπόθεση, θα ανακαλύψει το μεγάλο μυστικό του πρίγκιπα Νογκούντα.

Το κλεμμένο πρωτοσέλιδο
Πρωτότυπος τίτλος: It’s my scoop!

Ο Τζερόνιμο Στίλτον, ο κορυφαίος ρεπόρτερ από την Ηχώ των Τρωκτικών, εδώ και χρόνια μεταφέρει πρώτος όλα τα νέα στους πολίτες της Ποντικούπολης. Αλλά, τώρα τελευταία, η Σάλι Ποντικάουζεν από την Ποντικοτυπία έχει βρει τον τρόπο και του κλέβει όλες τις αποκλειστικότητες, παρουσιάζοντάς τες ως δικές της! Ο Τζερόνιμο είναι σίγουρος ότι υπάρχει κατάσκοπος στην εφημερίδα και στήνει παγίδα για να τον βρει! Όμως, η πραγματική δοκιμασία είναι εάν ο Τζερόνιμο μπορεί να κρατήσει μυστική την ταυτότητα του καλεσμένου έκπληξη έως την ημέρα του εορτασμού των εκατό χρόνων της Ποντικούπολης!