29435.jpg
Παιδικο

Η Βασίλισσα του Χιονιού

  • Σελίδες: 40
  • Τιμή: €12,90
  • ISBN: 978-960-547-397-6
  • Διαστάσεις: 24 x 31.5

Αν κι αυτό το παραμύθι μιλά για μια χιονισμένη εποχή, ζεσταίνει τις καρδιές των παιδιών εδώ και 200 περίπου χρόνια. Συγγραφέας του ο πιο μεγάλος παραμυθάς – ο Χανς Κρίστιαν Άντερσεν (1805 – 1875). Το παραμύθι αφηγείται τις συναρπαστικές περιπέτειες της Γκέρτα, ενός κοριτσιού που ψάχνει να βρει τον φίλο της τον Κάι, το αγόρι που έκλεψε η Βασίλισσα του Χιονιού.

«Η Βασίλισσα του Χιονιού» είναι ένα από τα σημαντικότερα και μεγαλύτερα σε έκταση παραμύθια του μεγάλου παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

Ο Κάι και η Γκέρτα είναι δύο αγαπημένοι φίλοι που νιώθουν πολύ ευτυχισμένοι μαζί, μέχρι που η Βασίλισσα του Χιονιού, με την παγωμένη καρδιά, βρίσκει έναν μαγικό τρόπο να τους χωρίσει. Έτσι ξεκινάει ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες και εκπλήξεις. Θα καταφέρουν οι δυο φίλοι να βρεθούν πάλι μαζί; Θα νικήσει η αγάπη τους τα εμπόδια;

 

 

 

 

 

 

 

 

Το ξεχωριστό αυτό Συλλεκτικό Ημερολόγιο, που επιμελήθηκαν και παρουσιάζουν οι εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ, περιέχει 12 στίχους ρεμπέτικων τραγουδιών τα οποία συνοδεύονται από 12 έγχρωμα και 12 ασπρόμαυρα έργα του ζωγράφου Γιώργου Κουτσονάσιου.

Στις πρώτες σελίδες του ημερολογίου προλογίζει ο γνωστός μουσικός παραγωγός, δημοσιογράφος κι ερευνητής Γιώργος Τσάμπρας, από καρδιάς, προς όλους τους αναγνώστες. Η πρωτότυπη βιβλιοδεσία του ημερολογίου, είτε υπό τη μορφή μικρού άλμπουμ είτε βιβλίου, διευκολύνει πολύ τη χρήση του για τον εβδομαδιαίο και μηνιαίο προγραμματισμό του αναγνώστη.