Στην άλλη πλευρά του κρεβατιού
Μυθιστορημα

Στην άλλη πλευρά του κρεβατιού

  • Σελίδες: 244
  • Τιμή: €14,84
  • Ημ/νία έκδοσης: 31.07.2023
  • ISBN: 978-618-5733-65-0

Η τριαντάχρονη Αλεξάνδρα, συνεσταλμένη και ανασφαλής, μετακομίζει. Πρόκειται να ζήσει για πρώτη φορά μακριά από τους γονείς της. Καλείται να τα βγάλει πέρα μόνη της πια, ενώ οι παιδικές αναμνήσεις και η ζωηρή φαντασία της αναμετρώνται με τις φοβίες της και τη συναισθηματική εξάρτησή της από τους γονείς της. Στο μεταβατικό αυτό στάδιο της ζωής της, τα όρια του πραγματικού κόσμου με τον φαντασιακό αρχίζουν να θολώνουν.

Τον ίδιο καιρό, καταζητείται ένας φετιχιστής, γνωστός ως «κλέφτης της δαντέλας», ο οποίος μπαίνει λαθραία σε κρεβατοκάμαρες γυναικών και κλέβει τα δαντελωτά εσώρουχά τους.

Κι έτσι, το παιχνίδι ξεκινά.

Μέσα στη νύχτα, μία σκοτεινή μορφή, ένας μαυροφορεμένος με κουκούλα, εισβάλλει στην κρεβατοκάμαρά της και ψάχνει στο κομοδίνο της. Εκείνη καταφέρνει να τον εξουδετερώσει προσωρινά με ένα χτύπημα στο κεφάλι. Σαγηνευμένη από την ομορφιά του, αποφασίζει να κρατήσει τον αναίσθητο άντρα στο σπίτι της.

Το παιχνίδι όλο και δυσκολεύει. Οι ρόλοι εναλλάσσονται. Όταν όλα τελειώσουν με την επέμβαση της αστυνομίας, η πραγματικότητα απογυμνώνει την αλήθεια της Αλεξάνδρας.