tympana-fthinoporou-anubis.jpg
Ιστορικο Μυθιστορημα

Τα Τύμπανα του Φθινοπώρου

  • Σελίδες: 808
  • Τιμή: €24,90
  • ISBN: 978-960-623-232-9
  • Διαστάσεις: 14 x 20,5

Νέος κόσμος, νέα ζωή...

Βόρεια Καρολίνα, 1767. Μετά την αποβίβασή τους στις αμερικανικές αποικίες, η Κλαιρ και ο Τζέιμι αποφασίζουν να αδράξουν την ευκαιρία μιας καινούριας αρχής στις εύφορες κοιλάδες του Νέου Κόσμου, αντί να επιστρέψουν στη Σκοτία, που μαστίζεται από το λιμό και τη φτώχεια. Όπως πολύ καλά γνωρίζει η Κλαιρ, όμως, δε θα είναι όλα ρόδινα στη νέα τους Εδέμ˙ η ελπίδα τους για μια γαλήνια ζωή απειλείται τόσο από εξωτερικούς παράγοντες -το βρετανικό στέμμα και την επερχόμενη επανάσταση- όσο και από εσωτερικούς – τη θεία του Τζέιμι, Τζοκάστα Μακένζι.

Ωστόσο, ένας Χαϊλάντερ είναι γεννημένος για να διακινδυνεύει – το ίδιο και μια ταξιδιώτισσα του χρόνου. Οι δυο τους είναι εφησυχασμένοι, άλλωστε, γνωρίζοντας πως η κόρη τους, Μπριάννα, ζει ασφαλής στην αντίπερα όχθη ενός επικίνδυνου μέλλοντος. Κι όμως, η Ιστορία δε λυπάται κανέναν και η κόρη τους έχει άλλα σχέδια…

Η συνέχεια μιας πολυδιάστατης σειράς, που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και ενθουσίασε εκατομμύρια αναγνώστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το εκδοτικό φαινόμενο των βιβλίων Outlander της Diana Gabaldon που ενέπνευσε την τηλεοπτική υπερπαραγωγή του καλωδιακού δικτύου FX συνεχίζει την επιτυχημένη παρουσία του και στην χώρα μας με την κυκλοφορία του έβδομου βιβλίου της σειράς με τίτλο «Τα Τύμπανα του Φθινοπώρου». Μέσα στον Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει από τις Εκδόσεις Anubis και το όγδοο βιβλίο της σειράς, με τίτλο «Στο Σταυροδρόμι των Αιώνων», που ολοκληρώνει την ελληνική μετάφραση του τέταρτου βιβλίου της αμερικανικής έκδοσης «Drums of Autumn».