Στη Δίνη του Πολέμου
Φαντασιας

Στη Δίνη του Πολέμου

  • Σελίδες: 512
  • Τιμή: €15,00
  • ISBN: 978-960-306-525-8
  • Διαστάσεις: 12 x 18

Οι Εκδόσεις Anubis επιστρέφουν στον κόσμο του Dragonlance, έναν από τους πιο δημοφιλείς κόσμους φαντασίας, με την επανέκδοση των βιβλίων της σειράς «Dragonlance: The Raistlin Chronicles» από τους Margaret Weis και Don Perrin, με τίτλο «Στο Αμόνι της Μαγείας» και «Δράκοι στη Φλόγα του Καλοκαιριού».

Η Μάργκαρετ Βάις γράφει για τον αγαπημένο της χαρακτήρα, Ρέστλιν Μαζέρ, και το πώς η ψυχή του σφυρηλατήθηκε στο σκοτάδι του Πύργου της Υψηλής Μαγείας. Τι συνέβη στ’ αλήθεια κατά τη διάρκεια της Δοκιμασίας; Η απάντηση βρίσκεται στο παρελθόν του Ρέστλιν. Η αλήθεια επιτέλους θα αποκαλυφθεί. 

«Στη Δίνη του Πολέμου»

Το δεύτερο βιβλίο της σειράς «Dragonlance: The Raistlin Chronicles»

Ενώ η πόλη της Χαμένης Ελπίδας πολιορκείται ανελέητα, ο νεαρός μάγος Ρέστλιν καλείται να προδώσει τα ιδανικά του προκειμένου να σωθεί ο ίδιος και ο αδελφός του. Κι ενώ ο Ρέστλιν και ο Κάραμον εκπαιδεύονται ως μισθοφόροι, κάπου μακριά άλλη μια ψυχή ατσαλώνεται στη δίνη του πολέμου.

Είναι η Κιτιάρα, η ετεροθαλής αδελφή των διδύμων, που θα επιλέξει διαφορετικό μονοπάτι και θα ριχτεί στο κυνήγι της δύναμης με σκοπό να γίνει κάποτε αρχόντισσα των δράκων.

Η συναρπαστική κατάληξη της σειράς «The Raistlin Chronicles»!