Στο Αμόνι της Μαγείας
Φαντασιας

Στο Αμόνι της Μαγείας

  • Σελίδες: 520
  • Τιμή: €15,00
  • ISBN: 978-960-306-518-0
  • Διαστάσεις: 12 x 18

Οι Εκδόσεις Anubis επιστρέφουν στον κόσμο του Dragonlance, έναν από τους πιο δημοφιλείς κόσμους φαντασίας, με την επανέκδοση των βιβλίων της σειράς «Dragonlance: The Raistlin Chronicles» από τους Margaret Weis και Don Perrin, με τίτλο «Στο Αμόνι της Μαγείας» και «Δράκοι στη Φλόγα του Καλοκαιριού».

Η Μάργκαρετ Βάις γράφει για τον αγαπημένο της χαρακτήρα, Ρέστλιν Μαζέρ, και το πώς η ψυχή του σφυρηλατήθηκε στο σκοτάδι του Πύργου της Υψηλής Μαγείας. Τι συνέβη στ’ αλήθεια κατά τη διάρκεια της Δοκιμασίας; Η απάντηση βρίσκεται στο παρελθόν του Ρέστλιν. Η αλήθεια επιτέλους θα αποκαλυφθεί.

«Στο Αμόνι της Μαγείας»

Το πρώτο βιβλίο της σειράς «Dragonlance: The Raistlin Chronicles»

Ο Ρέστλιν Μαζέρ είναι έξι χρονών όταν γνωρίζεται με τον αρχιμάγο που θα τον μυήσει στη μαγεία. Το χαρισματικό αλλά βασανισμένο αγόρι αφιερώνεται στις σπουδές του, θεωρώντας την προοπτική να γίνει μάγος ως τη σωτηρία του. Οι μάγοι του Πύργου της Υψηλής Μαγείας παρακολουθούν στενά την πρόοδο του Ρέστλιν και εποπτεύουν κάθε του κίνηση, καθώς διακρίνουν μια σκιά να απειλεί το αγόρι – μια σκιά το ίδιο επικίνδυνη με τα σύννεφα που αρχίζουν να μαζεύονται πάνω από ολόκληρο το Άνσαλον.

Οπλισμένος με ατέλειωτη υπομονή, ο Ρέστλιν πλησιάζει τελικά το στόχο του. Πρώτα όμως πρέπει να περάσει τη φοβερή Δοκιμασία στον Πύργο της Υψηλής Μαγείας, που θα αλλάξει τη ζωή του για πάντα – αν καταφέρει να επιζήσει.