Κατακόμβες
Φαντασιας

Κατακόμβες

  • Σελίδες: 336
  • Τιμή: €13,50
  • ISBN: 978-960-306-411-4
  • Διαστάσεις: 12 x 18

Ο best selling συγγραφέας των New York Times R.A. Salvatore, συγγραφέας της σειράς βιβλίων «The Legend of Drizzt», μας συστήνει εκ νέου μια συναρπαστική σειρά που διαδραματίζεται στον κόσμο των Λησμονημένων Βασιλείων – την ιστορία ενός νεαρού κληρικού που προορίζεται για σπουδαία πράγματα.

H πενταλογία «The Cleric Quintet» αποτελεί prequel σειρά του βιβλίου «Ο Βασιλιάς των Φαντασμάτων», φινάλε της τριλογίας «Transitions» που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Anubis.

Τα δύο πρώτα βιβλία της νέας καθηλωτικής fantasy σειράς του R.A. Salvatore έχουν τίτλο «Κατακόμβες» και «Το Δάσος των Σκιών», ενώ το επόμενο διάστημα θα επανακυκλοφορήσουν τα επόμενα τρία βιβλία της πενταλογίας,  με τίτλο «Οι Μάσκες της Νύχτας», «Το Οχυρό του Σκότους» και «Η Κατάρα του Χάους».

«Κατακόμβες» 

To πρώτο βιβλίο της κλασικής πενταλογίας των Forgotten Realms, «The Cleric Quintet»

Ένας νεαρός κληρικός ενός ξεχασμένου θεού έχει έρθει στην Ακαδημαϊκή Βιβλιοθήκη, ψηλά στα βουνά Χιονονιφάδες, για να μελετήσει. Αν και επιδιώκει την ηρεμία, μια αρχαία κατάρα στοιχειώνει τις αίθουσες της βιβλιοθήκης και απειλεί να καταβροχθίσει την ίδια την ψυχή του νεαρού μαθητευόμενου!

To «The Cleric Quintet», η κλασική σειρά του R.A. Salvatore, δημιουργού των μπεστ σέλερ του «The Legend Of Drizzt», εμβαθύνει σε ένα πλούσιο καστ χαρακτήρων. Πολλούς από τους ήρωες τους έχουμε ήδη γνωρίσει από τα μυθιστορήματα του Ντριτζτ – και θα τους συναντήσουμε ξανά στο «Ο Βασιλιάς των Φαντασμάτων», το τελευταίο βιβλίο της τριλογίας «Transitions».