Dungeons and Dragons: The Legend of Drizzt - Ο Απόλυτος Οδηγός
Φαντασιας

Dungeons and Dragons: The Legend of Drizzt - Ο Απόλυτος Οδηγός

  • Σελίδες: 200
  • Τιμή: €34,90
  • Ημ/νία έκδοσης: 15.09.2023
  • ISBN: 978-960-623-568-9
  • Διαστάσεις: 25 x 30

Ο απόλυτος οδηγός για τον Ντριτζτ, το μεγαλύτερο ήρωα των Forgotten Realms, σε μια μεγάλη, πολυτελή, σκληρόδετη έκδοση με 200 έγχρωμες σελίδες.

Γνωρίστε τον Ντριτζτ, το μεγαλύτερο ήρωα των Λησμονημένων Βασιλείων!

Εξερευνήστε το θρύλο του Ντριτζτ Ντο Έρντεν σε μια μοναδική έκδοση που ζωντανεύει τη μαγεία και τους κινδύνους των Λησμονημένων Βασιλείων!

Γεννημένος σε μια κοινωνία που λατρεύει τη σκληρότητα και το μίσος, ο Ντριτζτ Ντο Έρντεν φαίνεται καταδικασμένος να υπηρετεί αιώνια μια διαβολική θεά. Ωστόσο, απορρίπτει τις παραδόσεις του λαού του, προστατεύοντας τους αβοήθητους και πολεμώντας ατέλειωτες ορδές τεράτων.

Με τους Συντρόφους του στο πλευρό του, ο Ντριτζτ γίνεται θρύλος – ο ισχυρότερος ήρωας σε έναν κόσμο που έχει απεγνωσμένα ανάγκη από καλοσύνη. Αυτός ο οδηγός είναι ένα πανέμορφα εικονογραφημένο ταξίδι στο Θρύλο του Ντριτζτ και παρουσιάζει τους βασικούς συμμάχους και εχθρούς του, τις σπουδαιότερες μάχες του και μερικές από τις πιο εμβληματικές τοποθεσίες των Λησμονημένων Βασιλείων. 

Michael Witwer – Βιογραφικές πληροφορίες

Ο Michael Witwer είναι απόφοιτος των Πανεπιστημίων Northwestern και Σικάγο. Έγινε ευρύτατα γνωστός με τον εικονογραφημένο οδηγό Dungeons & Dragons: Art & Arcana που του εξασφάλισε μία υποψηφιότητα για το βραβείο Hugo. Το βιβλίο του Empire of Imagination: Gary Gygax and the Birth of Dungeons & Dragons έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές, ενώ το Heroes' Feast: The Official Dungeons & Dragons Cookbook έγινε best seller. Τα πιο πρόσφατα έργα του περιλαμβάνουν το Dungeons & Dragons: The Legend of Drizzt Ο Απόλυτος Οδηγός και το Dungeons & Dragons: The Legend of Drizzt Visual Dictionary: Lore & Legends. Το 2023 ο Michael Witwer κυκλοφόρησε το πρώτο του μυθιστόρημα, Vivian Van Tassel and the Secret of Midnight Lake. Ο συγγραφέας υπήρξε υποψήφιος για τα βραβεία Hugo, Locus και Diana Jones. Όταν δε γράφει βιβλία για παιχνίδια, λατρεύει να παίζει. Είναι παντρεμένος και ζει με τη σύζυγό του και τα τέσσερα παιδιά του στο Σικάγο του Ιλινόις.