Αρχιμάγος
Φαντασιας

Αρχιμάγος

  • Σελίδες: 456
  • Τιμή: €13,50
  • Ημ/νία έκδοσης: 16.06.2023
  • ISBN: 978-960-623-581-8
  • Διαστάσεις: 12 x 18

Μια νέα εποχή ξημερώνει για τα Λησμονημένα Βασίλεια στο πρώτο βιβλίο της νέας τριλογίας του R.A. Salvatore, με τίτλο «Homecoming».

Το Σκοτάδι έφυγε από το Βορρά και τα ορκ του ηττημένου Βασιλείου των Μενιάροουζ έχουν επιστρέψει στις σπηλιές τους στη Ραχοκοκαλιά του Κόσμου.

Οι νάνοι της Μίθριλ Χολ και της Φέλμπαρ θάβουν τους νεκρούς τους και ανοικοδομούν τις κατεστραμμένες αίθουσές τους. Ο Ντριτζτ και οι σύντροφοί του στρέφουν τις σκέψεις τους στο μέλλον – στην οικογένεια και σε νέες περιπέτειες.

Οι ντρόου της Μεντζομπεράντζαν έχουν ιδρύσει μια νέα πόλη στην αρχέγονη πατρίδα τους, το Γκόντλγκριμ – μια πατρίδα που ο Μπρούενορ Μπάτλχαμερ είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει.

Αλλά πριν οι νταρκ ελφ του Άντερνταρκ μπορέσουν να αποκρούσουν μια εισβολή των νάνων, θα πρέπει να πολεμήσουν ο ένας τον άλλον, καθώς και το στρατό των δαιμόνων που αποφάσισαν να καλέσουν στην πόλη τους.

Ο Γκρομφ Μπένρε, ο πανίσχυρος ντρόου και αρχιμάγος της Μεντζομπεράντζαν, θα βρει τη θέση, τη μαγεία, την ευφυΐα, αλλά και την ίδια του τη λογική να δοκιμάζονται από τη διαβολική Βασίλισσα Αράχνη…

Όλα είναι χάος!

O Ντριζτ Ντο Έρντεν, ο πιο διάσημος ήρωας των Forgotten Realms, επιστρέφει στο πρώτο βιβλίο της νέας τριλογίας «Homecoming» από την πένα του πολυδιαβασμένου R.A. Salvatore. Μέσα στη χρονιά θα κυκλοφορήσουν τα δυο επόμενα βιβλία της σειράς με τίτλο «Μαέστρος» και «Ήρωας».

R.A. Salvatore  – Βιογραφικές πληροφορίες                                                  

H αγάπη του R.A. Salvatore τόσο για τη λογοτεχνία του φανταστικού όσο και για τη λογοτεχνία γενικότερα άρχισε πολύ νωρίς. Όταν ήταν δευτεροετής φοιτητής, του έκαναν ως χριστουγεννιάτικο δώρο τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών του J.R.R. Tolkien. Άλλαξε αμέσως την κατεύθυνσή του στο πανεπιστήμιο από Πληροφορική σε Δημοσιογραφία και τελικά το 1981 αποφοίτησε από το Fitchburg State College της Μασαχουσέτης με πτυχίο στις Επικοινωνίες και τα MME. Έκτoτε απέκτησε ακόμη ένα πτυχίο, αυτή τη φορά στην Αγγλική Λογοτεχνία.

 Ως ένας από τους πιο επιτυχημένους συγγραφείς του φανταστικού, ο R.A. Salvatore απολαμβάνει ένα διαρκώς αυξανόμενο και τρομερά αφοσιωμένο κοινό. Τα βιβλία του εμφανίζονται σταθερά στις λίστες των New York Times με τα πιο ευπώλητα και έχουν πουλήσει πάνω από 30 εκατομμύρια αντίτυπα. Το βιβλίο του Οι Δύο Λεπίδες (Τhe Two Swords, The Hunter’s Blades Trilogy), μόλις κυκλοφόρησε το 2004, βρέθηκε στο #1 των μπεστ-σέλερ της Wall Street Journal. Τα έργα του έχουν μεταφραστεί σε πάνω από 15 γλώσσες παγκοσμίως.

Έχει γράψει βιβλίο για το Star Wars, κόμιξ για την Devil’s Due Publishing και διαλόγους για βιντεοπαιχνίδια. Επίσης, έχει ασχοληθεί με την ιστορία βιντεοπαιχνιδιού βασισμένου στον κόσμο των Forgotten Realms και -αντίστροφα- έχει γράψει βιβλία βασισμένα στον κόσμο του Everquest.

Γεννημένος στη Μασαχουσέτη το 1959, ο Bob ζει ακόμη εκεί με τη γυναίκα του Diane και τα τρία παιδιά τους. Η οικογένειά του περιλαμβάνει τρία ιαπωνικά τσιν και τέσσερις γάτες (μία εκ των οποίων αποκαλεί Γκουένγουιβαρ). Όταν δε γράφει, κυνηγάει τα σκυλιά του, κάνει μεγάλες βόλτες και πηγαίνει στο γυμναστήριο. Του αρέσει, επίσης, να παίζει σόφτμπολ και να προπονεί την ομάδα του που περιλαμβάνει τα περισσότερα μέλη της οικογένειάς του. Κάθε Κυριακή μαζεύονται για να παίξουν στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα που συμμετέχουν.