War of the Ancients - Η Τελική Σύγκρουση
Φαντασιας

War of the Ancients - Η Τελική Σύγκρουση

  • Σελίδες: 352
  • Τιμή: €13,50
  • Ημ/νία έκδοσης: 28.03.2023
  • ISBN: 978-960-306-581-4
  • Διαστάσεις: 12 x 18

Τα ξωτικά της νύχτας είναι συντετριμμένα μετά το χαμό του στρατηγού τους. Ο μαύρος δράκος Νελθάριον κρατά την Ψυχή του Δαίμονα και έχει διασκορπίσει τα πανίσχυρα σμήνη των δράκων. Αλλά αυτό δεν είναι το χειρότερο. Ο άρχοντας των δαιμόνων, ο Άρκιμοντ, έχει καταφέρει να οδηγήσει τη Φλεγόμενη Λεγεώνα στις πύλες του Κάλιμντορ…

Στη συναρπαστική κατάληξη της επικής τριλογίας, ο μάγος-δράκος Κράσους και ο νεαρός Δρυΐδης Μαλφιούριον διακινδυνεύουν τα πάντα προκειμένου να σώσουν το Άζεροθ από την απόλυτη καταστροφή. Οι δύο σύντροφοι ενώνουν τις δυνάμεις τους με τις συμμαχικές φυλές, με την ελπίδα να δημιουργήσουν ένα στρατό που θα καταφέρει να πολεμήσει τις δυνάμεις της Φλεγόμενης Λεγεώνας.

Γιατί αν η Ψυχή του Δαίμονα πέσει στα χέρια της Λεγεώνας, θα χαθεί κάθε ελπίδα. Και έτσι φτάνει η στιγμή της τελικής αναμέτρησης!

Το τρίτο βιβλίο μιας μοναδικής τριλογίας για τη μαγεία και τον ηρωισμό, βασισμένης στο κορυφαίο, βραβευμένο ηλεκτρονικό παιχνίδι της Blizzard Entertainment.

Από τις Εκδόσεις Anubis κυκλοφορούν το πρώτο και δεύτερο βιβλίο της τριλογίας «War of the Ancients», με τίτλο «Το Πηγάδι της Αιωνιότητας» και «Η Ψυχή του Δαίμονα».