«Παρακμή» και «Εξέγερση»: Τα δύο πρώτα βιβλία της εξαλογίας «War of the Spider Queen
Φαντασιας

Εξέγερση: Το δεύτερο βιβλίο της εξαλογίας στην ιστορία των Forgotten Realms

  • Σελίδες: 368
  • Τιμή: €13,50
  • ISBN: 978-960-306-405-3
  • Διαστάσεις: 12 x 18

Οι Εκδόσεις Anubis παρουσιάζουν μίας από τις καλύτερες σειρές των Forgotten Realms. 

Οι Εκδόσεις Anubis συνεχίζουν το ταξίδι τους σε έναν από τους πιο αγαπημένους και πολυταξιδεμένους κόσμους του Φανταστικού, τα Forgotten Realms, με την επανέκδοση των δύο πρώτων βιβλίων της εξαλογίας «War of the Spider Queen», μιας επικής σειράς από τη γόνιμη φαντασία του R.A. Salvatore και μιας ομάδας από τους πιο ταλαντούχους συγγραφείς του είδους.

Τα δύο πρώτα βιβλία έχουν τίτλο «Παρακμή» και «Εξέγερση» από τους συγγραφείς Richard Lee Byers και Thomas M. Reid αντίστοιχα.

Μέσα στη χρονιά θα επανακυκλοφορήσουν τα επόμενα τέσσερα βιβλία, που θα ολοκληρώσουν τη σειρά «War of the Spider Queen», με τίτλο «Καταδίκη», «Συντριβή», «Εξόντωση» και «Αναγέννηση»

Εξέγερση 

Μια εκλεκτή ομάδα από τους πιο ικανούς και ριψοκίνδυνους ντρόου περιπλανιέται στο σκοτεινό Άντερνταρκ, με το χάος του πολέμου να απλώνεται απειλητικά γύρω τους. Η πορεία τους τους οδηγεί στην καρδιά του σκότους – εκεί όπου ολόκληρος ο κόσμος κλονίζεται συθέμελα κάτω από τα πόδια τους. Αν οι πανίσχυροι ντρόου πέσουν, τότε στον κάτω κόσμο θα ξεσπάσει Εξέγερση…

Ο Πόλεμος της Βασίλισσας Αράχνης εξαπλώνεται!

Το δεύτερο βιβλίο μιας συναρπαστικής σειράς, όπως την εμπνεύστηκαν ο R.A. Salvatore με μια εκλεκτή ομάδα από τους πιο ταλαντούχους συγγραφείς του χώρου. Ακολουθήστε τους καθώς εξερευνούν τα πιο σκοτεινά μέρη των Λησμονημένων Βασιλείων, όπου μόνο οι αράχνες κατοικούν…