«Παρακμή» και «Εξέγερση»: Τα δύο πρώτα βιβλία της εξαλογίας «War of the Spider Queen
Φαντασιας

Παρακμή: Το πρώτο βιβλίο της εξαλογίας στην ιστορία των Forgotten Realms

  • Σελίδες: 448
  • Τιμή: €13,50
  • ISBN: 978-960-497-133-6
  • Διαστάσεις: 12 x 18

Οι Εκδόσεις Anubis παρουσιάζουν μίας από τις καλύτερες σειρές των Forgotten Realms. 

Οι Εκδόσεις Anubis συνεχίζουν το ταξίδι τους σε έναν από τους πιο αγαπημένους και πολυταξιδεμένους κόσμους του Φανταστικού, τα Forgotten Realms, με την επανέκδοση των δύο πρώτων βιβλίων της εξαλογίας «War of the Spider Queen», μιας επικής σειράς από τη γόνιμη φαντασία του R.A. Salvatore και μιας ομάδας από τους πιο ταλαντούχους συγγραφείς του είδους.

Τα δύο πρώτα βιβλία έχουν τίτλο «Παρακμή» και «Εξέγερση» από τους συγγραφείς Richard Lee Byers και Thomas M. Reid αντίστοιχα.

Μέσα στη χρονιά θα επανακυκλοφορήσουν τα επόμενα τέσσερα βιβλία, που θα ολοκληρώσουν τη σειρά «War of the Spider Queen», με τίτλο «Καταδίκη», «Συντριβή», «Εξόντωση» και «Αναγέννηση».

«Παρακμή»

Ενώ ολόκληρος ο κόσμος αλλάζει γύρω τους, τέσσερα σκοτεινά ξωτικά παλεύουν ενάντια σε διαφορετικούς εχθρούς. Ωστόσο, τα μονοπάτια τους θα τους οδηγήσουν στην πιο τρομακτική ανακάλυψη στη μακρά ιστορία των ντρόου και θα τους βάλoυν σε μια αναζήτηση για να σώσουν όχι μόνο τη Μεντζομπεράντζαν, αλλά και ολόκληρη τη φυλή τους από την Παρακμή…

Εδώ ξεκινά ο Πόλεμος της Βασίλισσας Αράχνης!

Το πρώτο μυθιστόρημα μιας επικής σειράς από τη γόνιμη φαντασία του R.A. Salvatore και μιας ομάδας από τους πιο ταλαντούχους συγγραφείς του είδους. Ακολουθήστε τους καθώς εξερευνούν τα βάθη του πιο επικού φανταστικού κόσμου που δημιουργήθηκε ποτέ, για να δείξουν τη σκοτεινή καρδιά που κρύβεται στον πυρήνα του…