Η Ψυχή του Δαίμονα
Φαντασιας

Η Ψυχή του Δαίμονα

  • Σελίδες: 344
  • Τιμή: €13,50
  • ISBN: 978-960-306-573-9
  • Διαστάσεις: 12 x 18

Ο Πόλεμος για το παρελθόν και το μέλλον του Άζεροθ συνεχίζεται. 

Υπό την ηγεσία του Άρκιμοντ, μια φοβερή δαιμονική στρατιά προελαύνει στο Κάλιμντορ. Στο κέντρο όλων βρίσκεται το Πηγάδι της Αιωνιότητας – η πηγή της απόκρυφης δύναμης των ξωτικών της νύχτας. Αλλά η ενέργεια του Πηγαδιού έχει διαφθαρεί από τις πράξεις της βασίλισσας Αζσάρα και των Αριστογέννητων μάγων της, που πια λατρεύουν τον Σαργκέρας, τον Άρχοντα της Φλεγόμενης Λεγεώνας. Ο στρατός των ξωτικών της νύχτας, υπό το νεαρό Δρυΐδη Μαλφιούριον Στόρμρεϊτζ και το μάγο Κράσους, δίνει μια απεγνωσμένη μάχη. Με ελάχιστες πια ελπίδες, μια αρχαία δύναμη αναδύεται για να βοηθήσει τον κόσμο. Οι δράκοι, με επικεφαλής τον παντοδύναμο Γνώμονα Νελθάριον, δημιουργούν ένα όπλο με ασύλληπτες δυνάμεις: την Ψυχή του Δράκου, που μπορεί να αφανίσει τη Φλεγόμενη Λεγεώνα. Αλλά υπάρχει ένα κόστος που κανείς δε θα μπορούσε να προβλέψει...

Το δεύτερο βιβλίο μιας μοναδικής τριλογίας για τη μαγεία και τον ηρωισμό, βασισμένης στο κορυφαίο, βραβευμένο ηλεκτρονικό παιχνίδι της Blizzard Entertainment.

Από τις Εκδόσεις Anubis κυκλοφορεί το πρώτο βιβλίο της τριλογίας «War of the Ancients», με τίτλο «Το Πηγάδι της Αιωνιότητας», ενώ μέσα στο 2023 η τριλογία θα ολοκληρωθεί με το τρίτο βιβλίο της σειράς, με τίτλο «Η Τελική Σύγκρουση».

Richard A. Knaak - Βιογραφικές πληροφορίες

Ο Richard A. Knaak γεννήθηκε το 1961 στο Σικάγο. Μεγάλωσε περιστοιχισμένος από έργα φαντασίας και δεν άργησε να αρχίσει και αυτός να γράφει.

Είναι ο δημιουργός της best selling σειράς Dragonlance - Τhe Legend of Huma και Dragonrealm. H συνεργασία του με τη Blizzard μάς έδωσε έξι μυθιστορήματα για τη σειρά Diablo και συνολικά δέκα έργα στο σύμπαν του Warcraft.

O Κnaak συνεχίζει να επεκτείνει αγαπημένους κόσμους φαντασίας, αλλά και να δημιουργεί τους δικούς τους.