Γκόντλγκριμ
Φαντασιας

Το πρώτο βιβλίο της σειράς Neverwinter Saga

  • Σελίδες: 456
  • Τιμή: €13,50
  • ISBN: 978-960-497-040-7
  • Διαστάσεις: 12 x 18

Έχει περάσει πάνω από μισός αιώνας από την καταστροφή του Βασιλιά των Φαντασμάτων. Δίπλα στους νάνους της Μίθριλ Χολ, ο Ντριτζτ Ντο Έρντεν στοιχειώνεται από τις αναμνήσεις. Ο βασιλιάς Μπρούενορ, γερασμένος και με την καρδιά ραγισμένη, αναζητά τη θρυλική πατρίδα των αρχαίων του προγόνων. Καθώς οι μήνες γίνονται χρόνια, το μόνο που απομένει και στους δυο είναι μια τελευταία αναζήτηση, ένας τελευταίος στόχος: να αντικρίσουν έστω για μία φορά τη δόξα του χαμένου Γκόντλγκριμ.

Όμως απέθαντες δυνάμεις ξεχύνονται από το Θέι. Η Αυτοκρατορία της Νέδεριλ, οπλισμένη με μαγεία αφάνταστης ισχύος, λυμαίνεται τη Φερούν. Νταρκ ελφ υπό τον Τζάρλαξλ της Μπρέγκαν Ντέρθε λεηλατούν την ετοιμόρροπη Λουσκάνη. Και ο Ντριτζτ με τον Μπρούενορ κατευθύνονται προς το μέρος τους – προς την πόλη Νεβεργουίντερ και τα αρχαία μυστικά που ξυπνούν στα έγκατά της...

Έχοντας κεντρίσει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων αναγνωστών παγκοσμίως, τα βιβλία του συναρπαστικού κόσμου φαντασίας με πρωταγωνιστή τον Drizzt Do’Urden επανεκδίδονται στην πιο επίκαιρη μορφή τους!