Στρατιώτες του Σύμπαντος
Επιστημονικη Φαντασια

Στρατιώτες του Σύμπαντος

  • Σελίδες: 344
  • Τιμή: €16,50
  • Ημ/νία έκδοσης: 08.05.2023
  • ISBN: 978-960-623-569-6
  • Διαστάσεις: 14 x 20,5

Στο βραβευμένο με Hugo best seller μυθιστόρημα του Robert A. Heinlein, ένας νεοσύλλεκτος στρατιώτης του μέλλοντος περνά από το πιο σκληρό στρατόπεδο εκπαίδευσης του σύμπαντος – και ρίχνεται στη μάχη εναντίον του πιο τρομακτικού εχθρού της ανθρωπότητας...

Ο Τζόνι Ρίκο δεν είχε ποτέ την πρόθεση να καταταγεί – και σίγουρα όχι στο πεζικό. Αλλά τώρα που βρίσκεται εκεί, προσπαθώντας να ολοκληρώσει την εκπαίδευση μάχης που είναι πιο σκληρή από οτιδήποτε φανταζόταν, συνειδητοποιεί ότι μια κακή κίνηση θα μπορούσε να κοστίσει τη ζωή όλων στη μονάδα του, σε αυτόν το θανάσιμο διαστρικό πόλεμο της Γήινης Ομοσπονδίας εναντίον των Αραχνιδών.

Και αν η εκπαίδευση δεν τους σκοτώσει, τα ζωύφια είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμα να το κάνουν.

Οι «Στρατιώτες του Σύμπαντος» κέρδισαν βραβείο Hugo Καλύτερου Μυθιστορήματος το 1960. Το βιβλίο έχει αναγνωριστεί ως ένα από τα πιο δημοφιλή και σημαντικά έργα επιστημονικής φαντασίας όλων των εποχών. Θεωρείται ορόσημο για το είδος και το πιο γνωστό παράδειγμα στρατιωτικής επιστημονικής φαντασίας. Αποτελεί, επίσης, προσωπικό ορόσημο για τον Heinlein – είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα βιβλία του και το πιο γνωστό μυθιστόρημά του.