Trending Now

Oscars 2022 - Γουίλ Σμιθ: Ο Κρις Ροκ δεν θα υποβάλλει μήνυση εναντίον του

Για το χαστούκι που σόκαρε το Χόλιγουντ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επεισοδιακά Οσκαρ 2022: Το απίστευτο χαστούκι του Γουίλ Σμιθ και οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς [εικόνες]
Oscars 2022: Ο Will Smith χτυπά τον Chris Rock © Getty Images/Ideal Image

Βραβεία Όσκαρ 2022: Ο κωμικός Κρις Ροκ δεν θα υποβάλλει μήνυση κατά του Γουιλ Σμιθ μετά το χαστούκι που δέχθηκε στην τελετή απονομής.

Δεν δίνει συνέχεια όπως φαίνεται ο Κρις Ροκ στο περιστατικό με τον Γουιλ Σμιθ το οποίο σημάδεψε την τελετή απονομής των Όσκαρ του 2022. Το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες επιβεβαιώσε στο Variety ότι ο Κρις Ροκ «αρνήθηκε να υποβάλει αναφορά στην αστυνομία» μετά από το περιστατικό με τον Γουίλ Σμιθ στην 94η απονομή των βραβείων Όσκαρ. 

Η πλήρης δήλωση του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες αναφέρει: «Οι ανακριτικές οντότητες του LAPD γνωρίζουν ένα περιστατικό μεταξύ δύο ατόμων κατά τη διάρκεια του προγράμματος των βραβείων Όσκαρ. Το περιστατικό αφορούσε ένα άτομο να χαστουκίσει άλλο. Το άτομο που εμπλέκεται αρνήθηκε να υποβάλει αναφορά στην αστυνομία. Εάν το εμπλεκόμενο μέρος επιθυμεί μια αστυνομική αναφορά σε μεταγενέστερη ημερομηνία, το LAPD θα είναι διαθέσιμο για να συμπληρώσει μια έκθεση έρευνας.»

Ο Κρις Ροκ ανέβηκε στη σκηνή των Oscars 2022 για να παρουσιάσει βραβείο. Μεταξύ των αστείων που είχε ετοιμάσει ήταν και ένα για τη σύζυγο του Γουιλ Σμιθ, Τζάιντα Πινκετ-Σμιθ η οποία έχει ξυρισμένο κεφάλι. Ο Ροκ έκανε έναν παραλληλισμό με την ταινία «G.I. Jane» με τη Ντέμι Μουρ. Παρότι οι παριστάμενοι γελούσαν, ο Σμιθ σηκώθηκε από τη θέση του στο κοινό, πλησίασε τον Ροκ και τον χτύπησε. 

Μάλιστα ο Σμιθ αφότου επέστρεψε ήρεμος στη θέση του και φώναξε προς τον Ροκ: «βγάλε το όνομα της γυναίκας μου από το γ****νο σου στόμα!».

Πολλοί θεώρησαν ότι πρόκειται για μία στημένη φάρσα, ωστόσο, ο εκνευρισμός του Σμιθ δεν άφησε πολλά άτομα από το κοινό παρά να πιστεύουν ότι το χτύπημα είναι αληθινό και το επεισόδιο δεν έγινε για να διασκεδάσει τα πλήθη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ