- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Ελένη Μενεγάκη: Ατύχημα για την παρουσιάστρια – Με επιδέσμους στο πλατό
Επεισοδιακό Σαββατοκύριακο για την παρουσιάστρια
Ατύχημα για την Ελένη Μενεγάκη την Παρασκευή - Η παρουσιάστρια γλίστρησε
Δεν ξεκίνησε καλά ο Ιούλιος για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία έκανε είσοδο στο πλατό της εκπομπής της με επιδέσμους στο πόδι της. Και μπορεί να μη δέχθηκε να καθίσει από την αρχή και να καλωσορίσει όρθια τους τηλεθεατές, όμως, δεν έκρυψε ότι είχε ένα ατύχημα που την ανάγκασε να κάνει έναρξη εκπομπής με το πόδι της δεμένο.
«Καλό μήνα! Μη σας πιάσει το κακό το μάτι! Όλα καλά, άμα είμαστε όρθιοι, όλα τα άλλα περνάνε. Έφαγα ένα γλίστρημα την Παρασκευή, γι’ αυτό δεν με είδατε στην έναρξη. Μέχρι να βγάλω το ένα πόδι, να βάλω το άλλο… Όλα καλά, τέλεια!», είπε η Μενεγάκη ενώ οι συνεργάτες της προσπαθούσαν να τη βοηθήσουν να σταθεί και στη συνέχεια να πάρει θέση στο πάνελ, όμως, εκείνη συνέχισε: «Λίγες φυσιοθεραπείες, φλατ παπούτσι, καλά που γελάω και μόνη μου με τα χάλια μου και το μπαταρισμένο πόδι, όλα καλά, όρθια η Ελενίτσα. Δεν πονούσα καθόλου, αλλά το πόδι… τόσο! Όλο το σαββατοκύριακο το ένα πόδι ήταν όρθιο, το άλλο, εντάξει, μόνο του».
Όπως εξήγησε η παρουσιάστρια ήταν το πρήξιμο που την κινητοποίησε, τόσο την ίδια όσο και τους δικούς της ανθρώπους να αναζητήσει ιατρική βοήθεια και τελικά το «μπατάρισμα» όπως είπε και εκείνη, δεν το γλίτωσε.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα συν και πλην της εβδομάδας από τη Σταυρούλα Παναγιωτάκη
Λόγια που ακούστηκαν δημοσίως
Απίστευτες καταστάσεις μέσα στην καμπίνα
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η γλώσσα των social media που εξελίσσεται συνεχώς
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το στιγμιότυπο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η Άμι Άκτον βρίσκεται στο επίκεντρο μιας προσωπικής οικογενειακής διαμάχη
Η επική φάρσα στο πλατό και η αντίδραση της παρουσιάστριας
Η Σάρα και ο Τρε αποδέχθηκαν την πρόκληση του δημοφιλούς YouTuber
Η φωτογραφία που προκάλεσε χαμό στα social media
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η στιγμή που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η έκθεση του ΟΗΕ καταγράφει την περιορισμένη παρουσία των γυναικών σε θέσεις πραγματικής εξουσίας
«Σαν έτοιμος από καιρό, σαν θαρραλέος, αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια που χάνεις»
Όπως είπε, το καλλιτεχνικό του όνομα είναι «G Zeus»
Η σπαρακτική ανάρτηση του Γρηγόρη Κορπίδη και τα χιλιάδες σχόλια στα social media
Η 75χρονη Μεξικανή ηθοποιός Λιν Μέι πίστευε ότι έκανε ενέσεις κολλαγόνου, αλλά, όπως καταγγέλλει, της χορηγήθηκε ένα επικίνδυνο μείγμα από βρεφικό και μαγειρικό λάδι και νερό.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.