Trending Now

Ντεμπούτο στο TikTok για τον Δημήτρη Κουτσούμπα με μουσική από το «Zari» της Μαρίνας Σάττι

«Καλά, από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;» λέει ο ΓΓ του ΚΚΕ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας
Φωτογραφία Αρχείου © EUROKINISSI

Ευρωεκλογές 2024-Κουτσούμπας: Το βίντεο στο TikTok - «Καλά, από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;» λέει ο ΓΓ του ΚΚΕ

Ενόψει Ευρωεκλογών 2024, ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του στο TikTok σχολιάζοντας μεταξύ άλλων τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών.

Ευρωκλογές 2024: Το βίντεο του Δημήτρη Κουτσούμπα στο TikTok

Στο βίντεο ο Δημήτρης Κουτσούμπας αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών. «40% η ΔΑΠ; Καλά, από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;», ρώτησε, ενώ ακούστηκε για κάποια δευτερόλεπτα η μουσική από το «Ζάρι».

Μάλιστα σχολίασε και το την επιστολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν λέγοντας πως: «Όσες επιστολές κι αν στέλνει ο κ. Μητσοτάκης, στην Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην Ευρώπη, την πραγματική απάντηση την έχει ήδη πάρει χθες από τους φοιτητές και τις φοιτήτριες όλης της χώρας, που ανέδειξαν την Πανσπουδαστική Πρώτη Δύναμη Ξανά, σε όλη την Ελλάδα για τρίτη συνεχή χρονιά.

@twra_kke

📌Ο Δ. Κουτσούμπας σχολιάζει τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών στο TikTok! 🔴40% η ΔΑΠ; Καλά, από πότε είναι αυτή η εφημερίδα; ‼️Hint: Ο Κ. Μητσοτάκης πήρε απάντηση από τους φοιτητές! #ΤΩΡΑ_ΚΚΕ #κκε #kke #κνε #kne #φοργιου #φοργιουπειτζ #mpesfy #foryou #foryoupage #euelections2024 #ekloges #europeanunion #mitsotakis #koutsoumpas #οχι_στα_ιδιωτικα_πανεπιστημια #zari #marinasatti #dap #dapndfk #foititikizwh #foititria #fypシ゚

♬ ZARI - Marina Satti

To βίντεο κλείνει με το σύνθημα ενόψει Ευρωεκλογών «Τώρα ΚΚΕ!».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.