Trending Now

Η Κλόε Καρντάσιαν κατακλύζεται από συλλυπητήρια λόγω της φήμης ότι ο Ο. Τζέι Σίμπσον είναι πατέρας της

Την φήμη φέρεται να ξεκίνησε μάνατζερ του άλλοτε σουπερσταρ του football

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Κλόε Καρντάσιαν στο MET Gala
Η Κλόε Καρντάσιαν στο MET Gala © EPA/Justin Lane

Khloe Kardashian: Της δίνουν συλλυπητήρια λόγω της φήμης για τον OJ Simpson

Το όνομα της Κλόε Καρντάσιαν άρχισε αμέσως να γίνεται trending στο X (παλαιότερα γνωστό ως Twitter) μετά το θάνατο του Ο. Τζέι Σίμπσον στο σπίτι του στο Λας Βέγκας την Τετάρτη.

Μετά την είδηση ότι ο άλλοτε αστέρας του NFL υπέκυψε σε ηλικία 76 ετών από καρκίνο του προστάτη, δύο μήνες μετά την ανακοίνωση της διάγνωσης, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης συνέρρευσαν για να εκφράσουν τα «συλλυπητήριά» τους στην 39χρονη reality star, που οι θεωρητικοί συνωμοσίας ισχυρίζονται εδώ και χρόνια ότι είναι ο βιολογικός της πατέρας.

Κλόε Καρντάσιαν: Τι είχε πει ο ίδιος ο Σίμπσον

Ο Σίμπσον το 2022 σε ένα επεισόδιο του «Full Send Podcast» είχε απορρίψει τις φήμες για ρομαντική σχέση με τη μητέρα της Κρις Τζένερ. «Οι άνθρωποι έχουν τους τύπους τους, σωστά; Πάντα πίστευα ότι η Κρις ήταν ένα χαριτωμένο κορίτσι. Ήταν πολύ καλή, αλλά εγώ... έβγαινα με σούπερ μόντελ», έλεγε τότε γελώντας. «Αλλά η φήμη δεν είναι αλήθεια. Δεν είναι ούτε καν κοντά στην αλήθεια», πρόσθετε ο Σίμπσον.

Πώς ξεκίνησε η φήμη

Στο παρελθόν όμως ο Σίμπσον φέρεται να είχε υπερηφανευτεί για την ερωτική συνεύρεση με την Τζένερ στον πρώην μάνατζέρ του, αποκαλύπτοντάς του «πικάντικες» λεπτομέρειες. Ο μάνατζερ είχε μάλιστα μοιραστεί λεπτομέρεις μέσω του ντοκιμαντέρ «Who killer Nicole?». 

Ο Νόρμαν Πάρντο, μάνατζερ του Σίμπσον από το 1999 έως το 2012, σύμφωνα με τη «New York Post», ισχυρίστηκε ότι ο Σίμπσον τού είπε πως χαλάρωνε στο τζακούζι μαζί με την τότε σύζυγό του Νικόλ Μπράουν και την καλύτερη φίλη της Κρις Τζένερ, η οποία συνοδευόταν από τον πρώτο σύζυγό της Ρόμπερτ Καρντάσιαν, πατέρα της Κιμ, της Κλόε, της Κόρτνεϊ και του Ρομπ Καρντάσιαν.

Κάποια στιγμή ο Ρόμπερτ και η Νικόλ πήγαν για ύπνο, αφήνοντας τον Σίμπσον και την Κρις μόνους. 
 
«Ο Ο Τζέι είπε ότι σηκώθηκε όρθιος, κατέβασε το σορτς του, και θα σας το πω ακριβώς όπως το είπε: “Τα μάτια της πετάχτηκαν έξω και πήδ@ξα αυτή τη σκύλα μέχρι που την έσπασα”» περιέγραψε ο Νόρμαν Πάρντο, προσθέτοντας ότι ο πρώην αθλητής ισχυρίστηκε πως «έπρεπε να την πάνε στο νοσοκομείο στις δυο ή τρεις τα ξημερώματα».

Μάλιστα, η Κρις -που αργότερα απέκτησε την Κένταλ και την Κάιλι Τζένερ με τον δεύτερο σύζυγό της Μπρους (μετέπειτα Κέιτλιν) Τζένερ- φέρεται ότι μπήκε κρυφά στην κρεβατοκάμαρα του Σίμπσον ζητώντας να την πάει στο νοσοκομείο. «Οχι, να το κάνει ο Ρομπ» της απάντησε εκείνος.

Η Κρις Τζένερ, παρόλο που έχει παραδεχτεί δημόσια ότι απάτησε τον Ρομπ Καρντάσιαν με παίκτη του αμερικανικού φούτμπολ, έχει υποστηρίξει ότι ο εραστής της δεν ήταν ο Σίμπσον.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ