Trending Now

Super Κική: «Μέσα σε έναν χρόνο έβγαλα σχεδόν 1 εκατομμύριο από το Instagram»

Τι είπε για την πρώην συγκρατούμενή της, Αντρέα, τη φυλακή και τα ναρκωτικά

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Super Κική: «Μέσα σε έναν χρόνο έβγαλα σχεδόν 1 εκατομμύριο από το Instagram»

Super Κική: Τα έσοδά της από το Instagram - Τι είπε για την πρώην συγκρατούμενή της, Αντρέα, τη φυλακή και τα ναρκωτικά

Για την συνεργασία της με την πρώην συγκρατούμενή της, Αντρέα, τη φυλακή, τα ναρκωτικά αλλά και τα έσοδά της από το Instagram μίλησε η γνωστή Influencer, Super Κική.

«Έχουμε μέχρι στιγμής ένα υπέροχο ταξίδι με την Άντρεα, της λέω ότι ακόμα κι οι αναποδιές που μας έχουν τύχει, μας έχουν βολέψει. Αλλιώς δεν θα το ευχαριστιόμασταν, δεν θα το εκτιμούσαμε. Η ζωή μου τα έδωσε μια φορά όλα απλόχερα και δεν το εκτίμησα», είπε χαρακτηριστικά», ανέφερε αρχικά για την συνεργασία της με την Αντρέα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0amicgllm6p)

«Πριν τη συνέντευξή μου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αναγκάστηκα να βγω να πω την ιστορία μου, γιατί είχα τσακωθεί πάρα πολύ με τη Ζήνα Κουτσελίνη και ήξερα ότι, επειδή τελείωνε η σύμβασή μου, δεν υπήρχε περίπτωση να με ξαναπάρουν για δουλειά στην τηλεόραση. Έτσι πήρα τον Γρηγόρη, του λέω "σου έχω καταπληκτική ιστορία με φυλακές, ναρκωτικά κτλ" και μου λέει "ναι, φυσικά, έλα"», πρόσθεσε για τους λόγους που έδωσε τη συνέντευξη για τη ζωή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τη φυλακή και τα ναρκωτικά.

Super Κική: Η γνωριμία της με την Αντρέα στις φυλακές

«Με την Αντρέα γνωριστήκαμε, όταν εγώ ήμουν στις φυλακές ανηλίκων και από κάτω, ήταν κρατούμενες με ανήλικα παιδιά. Δεν μιλούσε ελληνικά, γραφτήκαμε στο πρόγραμμα απεξάρτησης την ίδια περίοδο και μας έβαλαν στο ίδιο κελί. Σιγά-σιγά με παντομίμα συνεννοηθήκαμε, ήταν ήδη έγκυος εκείνη. Μου έμαθε να πλένω τα ρούχα μου στο χέρι, να μαγειρεύω», είπε για τη γνωριμία της με την Αντρέα στις γυναικείες φυλακές.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0an8sc0yr01)

Ακόμα, για τα έσοδά της από τα social media ανέφερε πως «από τον Αρναούτογλου και μετά άρχισα να βγάζω πάρα πολλά λεφτά από το Instagram, μέσα σε έναν χρόνο άγγιξα το εκατομμύριο. Ήθελα να βγάλω τα κόμπλεξ του φτωχού, ήθελα να τα φάω με τους φίλους μου, να δίνω 50άρικα τιπς στους σερβιτόρους, μέχρι που βαρέθηκα να κάνω διαφημίσεις».

Και κατέληξε πως «ενιωθα ενοχές, οπότε έβγαζα τα μισά του μισού από χρήματα. Ήθελα απλά να ζω άνετα εγώ κι οι φίλοι γύρω μου. Μου έμειναν 200.000 ευρώ σε ένα κουτί και πήγα στην Αντρέα να της προτείνω την επιχειρηματική ιδέα που είχα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ