Trending Now

Ο Διονύσης Ατζαράκης πήρε συνέντευξη από τον ...Μέγα Αλέξανδρο - Δείτε το βίντεο

Η επίμονη ερώτηση για τη σεξουαλικότητά του μετά τη σειρά του Netflix

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Διονύσης Ατζαράκης και Λευτέρης Ελευθερίου ως «Μέγας Αλέξανδρος»
Ατζαράκης: Η συνέντευξη από τον «Μέγα Αλέξανδρο» © Youtube

Διονύσης Ατζαράκης: Η συνέντευξη με τον ...Μέγα Αλέξανδρο και οι ερωτήσεις για το αν ήταν γκέι

Ο Διονύσης Ατζαράκης «ξαναχτύπησε» με νέο βίντεο στο οποίο ανακρίνει τον ... Μέγα Αλέξανδρο (Λευτέρη Ελευθερίου), προκειμένου να μάθει αν ήταν γκέι, μετά τον «σάλο» που προκλήθηκε από σειρά του Netflix

Διονύσης Ατζαράκης: Η συνέντευξη με τον «Μέγα Αλέξανδρο», Λευτέρη Ελευθερίου

Ο Διονύσης Ατζαράκης στέκεται στον καναπέ μπροστά από τον καλεσμένο του με έναν φραπέ και ένα κομπολόι στο χέρι και τον ρωτά αν «γυαλίζει το δόρυ». Ο Μέγας Αλέξανδρος τού απαντά χωρίς να κρύψει την αμηχανία του και χωρίς να καταλαβαίνει τι ακριβώς σημαίνουν οι «όροι» που χρησιμοποιεί ο Νεοέλληνας που έχει απέναντί του. Μάλιστα, δεν διστάζει να τον υποβάλλει και σε συγκεκριμένες δοκιμασίες που θα πιστοποιήσουν ή μη αν ήταν γκέι. 

Λίγο αργότερα, η συζήτηση φτάνει και στον Ηφαιστίωνα. «Φαγώθηκαν τα Αμερικανάκια να σας βγάλουν ζευγάρι» λέει ο Διονύσης Ατζαράκης και ο «Μέγας Αλέξανδρος» απαντά: «Η σεξουαλικότητα γενικά τότε ήταν ρευστή».

«Δεν μας νοιάζει η σεξουαλικότητα γενικά, ας ήταν όσο ρευστή ήθελε, η δική σου μας νοιάζει» ανταπαντά ο κωμικός, με τον «Μέγα Αλέξανδρο» να φεύγει φανερά πλέον εκνευρισμένος από το πλατό.  

Δείτε το βίντεο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ