Trending Now

Το «Ευτυχισμένοι Μαζί» επέστρεψε με ένα βίντεο - reunion 15 χρόνια μετά το τέλος της σειράς - Δείτε το

Η ξεκαρδιστική αναβίωση σκηνής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ευτυχισμένοι Μαζί: Το reunion 15 χρόνια μετά
Ευτυχισμένοι Μαζί: Το reunion 15 χρόνια μετά © Tik Tok

Ευτυχισμένοι Μαζί: Το reunion 15 χρόνια μετά το τέλος της σειράς - Η αναβίωση σκηνής στο Tik Tok

Η σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί» έγραψε τη δική της τηλεοπτική ιστορία, αποκτώντας φανατικό κοινό που μέχρι και σήμερα βλέπει και ξαναβλέπει τα επεισόδια. 15 χρόνια μετά, τέσσερις από τους πρωταγωνιστές μάς χάρισαν την αναβίωση μιας χαρακτηριστικής σκηνής, δίνοντας μας spoiler για την πιθανή εξέλιξη των χαρακτήρων. Μάκης, Σπύρος, Μάρκος και Μήτσος, βρέθηκαν και πάλι μπροστά από το όχημα που έμεινε στη μέση του πουθενά και το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Tik Tok ήδη έχει γίνει viral. 

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε και πάλι τη σκηνή με το δεκαεξάρι γερμανοπολύγωνο και το σταματημένο με ανοιχτό καπό και βλάβη όχημα του Μάκη. Στο viral βίντεο βλέπουμε τον Δημήτρη Μαυρόπουλο (Σπύρος), Τάσο Γιαννόπουλο (Μάκης), Πέτρο Μπουσουλόπουλο (Μάρκος) και Κώστα Ιντζεγιάν (Μήτσος) σε μία επανένωση που δεν θα μπορούσε να περάσει ασχολίαστη. 

Ευτυχισμένοι Μαζί: Το reunion 15 χρόνια μετά

Από τη viral σκηνή επανένωση των πρωταγωνιστών του «Ευτυχισμένοι Μαζί» μαθαίνουμε και την εξέλιξη στη ζωή Μάκη και Μήτσου, πατέρας και γιος φαίνεται να ασχολούνται ακόμη με συνεργεία αυτοκινήτων. Ο πατέρας Μάκης λέει ότι πριν από 10 χρόνια άνοιξε συνεργείο στον γιο του Μήτσο, ωστόσο, φαίνεται ότι ο μικρός δεν μπήκε ποτέ στη δουλειά, προσλαμβάνοντας υπαλλήλους. 

Δείτε το viral reunion πρωταγωνιστών του «Ευτυχισμένοι Μαζί»

Ευτυχισμένοι Μαζί: Η αρχική σκηνή και η αναβίωση

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την αρχική σκηνή από τη σειρά και την επιλογή τους να την αναβιώσουν, προσφέροντας αποτέλεσμα που λάτρεψαν οι χρήστες του Tik Tok και όχι μόνο. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ