Trending Now

Σάλος με τον πρώην αναπληρωτή πρωθυπουργό της Αυστραλίας - «Λιώμα» και ξαπλωμένος στον δρόμο

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αυστραλία: Μεθυσμένος ο πρώην αναπληρωτής πρωθυπουργός
Αυστραλία: Μεθυσμένος ο πρώην αναπληρωτής πρωθυπουργός

Αυστραλία: Μεθυσμένος ο πρώην αναπληρωτής πρωθυπουργός - Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Σάλος έχει προκληθεί στην Αυστραλία από βίντεο που καταγράφηκε και δείχνει τον πρώην αναπληρωτή πρωθυπουργό της χώρας Μπάρναμπι Τζόις, να έχει ξαπλώσει μεθυσμένος στον δρόμο και να μιλάει ακατάληπτα.

Τα πλάνα είδαν το φως της δημοσιότητας πρόσφατα και φαίνεται ο Τζόις να βρίσκεται σε εξαιρετικά κακή κατάσταση, ξαπλωμένος σε δρόμο στην περιοχή Μπράντον και να λέει «γαμ... μ...» (dead fucking cunt), ενώ όπως προέκυψε μιλούσε στη σύζυγό του.

Barnaby Joyce footpath video: Australian MP filmed lying on sidewalk says he ‘made a big mistake’

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο Τζόις παραδέχθηκε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ μετά τη λήξη της συνεδρίασης του κοινοβουλίου στις 10 το βράδυ εκείνης της ημέρας.

«Έκανα ένα μεγάλο λάθος. Δεν έχω καμία δικαιολογία. Υπάρχει όμως μια εξήγηση. Λαμβάνω φαρμακευτική αγωγή και υπάρχουν παρενέργειες αν καταναλώσεις παράλληλα αλκοόλ και βγήκαν 100%», ανέφερε ο πρώην πρωθυπουργός της Αυστραλίας.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως απέρριψε το ενδεχόμενο παραίτησης τονίζοντας πως «αυτή δεν είναι δική μου απόφαση. Δεν θα μπω σε έναν ατέρμονο διάλογο για το τι θέλουν οι άλλοι άνθρωποι να κάνω».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ