Trending Now

Εκτός εαυτού ο Κάνιε Γουέστ - Άρπαξε κινητό από τα χέρια παπαράτσι

Τον ρώτησε αν ελέγχει τη σύζυγό του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κάνιε Γουέστ
Κάνιε Γουέστ © EPA

Κάνιε Γουέστ: Άρπαξε κινητό από τα χέρια παπαράτσι - Τον ρώτησε αν ελέγχει τη σύζυγό του

Πρωταγωνιστής με τον αρνητικό τρόπο έγινε ακόμα μία φορά σε ένα περιστατικό ο Κάνιε Γουέστ. Συγκεκριμένα, το συμβάν έλαβε χώρα σε κεντρικό δρόμο του Λος Άντζελες με πρωταγωνιστές τον διάσημο ράπερ και μια παπαράτσι του TMZ.

Όπως φαίνεται στα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο ράπερ περπατάει και τον πλησιάζει η παπαράτσι από το πλάι όπου του λέει πως «ο κόσμος θέλει να μάθει αν η Μπιάνκα έχει ελεύθερη βούληση, κάποιοι λένε ότι την ελέγχεις».

Πριν, όμως, προλάβει να ολοκληρώσει τη φράση της, ο ράπερ γυρίζει προς το μέρος της και της αρπάζει το τηλέφωνο από τα χέρια.

«Μου έρχεσαι εδώ με… αυτές τις βλακείες, είμαι άνθρωπος. Είσαι τρελή; Είμαι ένας θρύλος, και έρχεσαι και με ρωτάς κάτι ηλίθιες μ… για τη γυναίκα μου. Αυτή είναι η γυναίκα μου», της απάντησε ο Κάνιε Γουέστ.

Ο Γουέστ συνέχισε να εξαπολύει ύβρεις κατά της ρεπόρτερ ρωτώντας την αν εκείνη έχει «ελεύθερη βούληση» ή αν «δουλεύει για τον διάβολο», την ώρα που εκείνη παρακαλούσε να της δώσουν πίσω το τηλέφωνό της.

«Με ρώτησες αν η γυναίκα μου έχει ελεύθερη βούληση. Ήταν μια ηλίθια, ασεβής ερώτηση. Ήταν αυτό λάθος ή σωστό; Απάντησε στην ερώτησή μου, υποτίθεται ότι πρέπει να απαντήσω στις ερωτήσεις σου, απάντησε στις δικές μου ερωτήσεις», ανέφερε ο Γουέστ.

Να σημειωθεί πως μετά τη φραστική επίθεση στην παπαράτσι, ο ράπερ της πρόσφερε δουλειά, λέγοντας μάλιστα ότι θα της έδινε διπλάσιο μισθό.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ