Trending Now

Viral ο Έλληνας νοσηλευτής στην Ιρλανδία που αποκάλυψε τον μισθό του στο TikTok

«Στην Ελλάδα σκεφτόμουν ακόμη και το να βγω για καφέ» - 500 ευρώ για 12ωρη βάρδια τα Χριστούγεννα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έλληνας νοσηλευτής στο TikTok: Viral για τον μισθό  πο παίρνει στην Ιρλανδία
Έλληνας νοσηλευτής στο TikTok: Viral για τον μισθό πο παίρνει στην Ιρλανδία © ANT1

Έλληνας νοσηλευτής στο TikTok: Έγινε viral όταν αποκάλυψε τον μισθό που παίρνει στην Ιρλανδία

Σε βίντεο που έγινε viral στο TikTok o Έλληνας νοσηλευτής Απόστολος Ηρακλέους εξήγησε το μισθολογικό χάσμα μεταξύ των εργαζομένων στα Εθνικά Συστήματα Υγείας της Ελλάδας και της Ιρλανδίας.

Στο βίντεο που δημοσίευσε είπε ότι ο ίδιος εργάζεται σε δημόσιο Νοσοκομειο της Ιρλανδίας και για τη βάρδια των Χριστουγέννων η οποία ξεκίνησε στις 20:00 το βράδυ και τελείωσε στις 08:00 το πρωί  έλαβε 820 ευρώ μικτά, δηλάδή 500 ευρώ καθαρά.

Δείτε το βίντεο:

@tolisinireland

πόσο πληρώθηκα που δούλεψα νύχτα Χριστουγέννων εδώ στην Ιρλανδία? #ιρλανδία🇮🇪 #μετανάστης #νοσηλευτής

♬ Irish and Celtic miscellaneous ethnic music(219916) - KK

Σήμερα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στούντιο με Θέα» και είπε περισσότερα για τις συνθήκες εργασίας που επικρατούν στην Ιρλανδία. Όπως ανέφερε ο μισθός του νοσηλευτή στην Ιρλανδία είναι 4.000 ευρώ μικτά, περίπου 3.200 ευρώ καθαρά.

Ο Έλληνας νοσηλευτής δήλωσε: «Μας δίνονται και άλλα επιδόματα, όπως επίδομα ρεύματος που αγγίζει τα 450 ευρώ, ασχέτως της περιοχής στην οποία ζεις αλλά και επίδομα ενοικίου σε όλους τους πολίτες της Ιρλανδίας που φτάνει τα 1000 ευρώ».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyk5v43qxnz5)

Συγκρίνοντας τις τιμές των σούπερ μάρκετ τόνισε πως «τα προϊόντα εδώ είναι πιο φθηνά από ό,τι είναι στην Ελλάδα, όπου όταν δούλευα με τον μισθό που έπαιρνα εκεί σκεφτόμουν ακόμη και το να βγω να πάω για ένα καφέ με φίλους».

Ο Απόστολος Ηρακλέους, ξεκαθάρισε για ευνόητους λόγους, είναι κάπως απίθανο να επιστρέψει στην Ελλάδα και σημείωσε ότι «για μένα είναι μόνο για διακοπές».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ