Trending Now

Πάτρα: Η βασίλισσα τού φετινού Καρναβαλιού πήρε τον τίτλο με βιογραφικό

Ποια είναι η Γεωργία Σακκά

62224-137655.jpg
Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πατρινό Καρναβάλι 2024: Η φετινή βασίλισσα ήρθε με βιογραφικό
Η Γεωργία Σακκά περιγράφει τη διαδικασία μέχρι την επιλογή της ως βασίλισσα του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού © ERT

Πατρινό Καρναβάλι 2024: Η φετινή βασίλισσα πήγε με βιογραφικό - Η Γεωργία Σακκά περιγράφει τη διαδικασία

Η Γεωργία Σακκά είναι η βασίλισσα του φετινού Καρναβαλιού της Πάτρας και, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις της, πήρε τον τίτλο με ... βιογραφικό. Η νεαρή γυναίκα ανέφερε ότι αναδείχθηκε σε βασίλισσα του καρναβαλιού μετά από συνέντευξη.

«Ανοίγουν οι αιτήσεις, στέλνεις το βιογραφικό, περνάς από την Επιτροπή μαζί με κάποιες άλλες κοπέλες που έχουν επιλέξει και μετά γίνεται η τελική επιλογή και στο ανακοινώνουν», δήλωσε η Γεωργία Σακκά που έχει καταγωγή από την Πάτρα.

Όπως είπε στην ΕΡΤ, η Γεωργία Σακκά ήθελε να αναβιώσει τη μοναδική αυτή εμπειρία μετά από αρκετά χρόνια αποχής από τα καλλιτεχνικά καρναβαλικά δρώμενα, καθώς τα τελευταία επτά χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα. «Είναι μια μοναδική εμπειρία. Δεν τη ζει εύκολα κάποιος. Και ήμουν αποφασισμένη φέτος ότι θέλω να το κάνω», σημείωσε η χορεύτρια και καθηγήτρια χορού.

Η Γεωργία Σακκά είναι η βασίλισσα του φετινού Καρναβαλιού της Πάτρας

Η σχέση της με το Πατρινό Καρναβάλι είναι έντονη. Συνεργάστηκε με το Καρναβάλι της Πάτρας την περίοδο 2013-2016 με το πλήρωμα 86 των Πάρη Λαλιώτη και Αλέξη Γεωργιόπουλου, συμμετέχοντας σε καλλιτεχνικά δρώμενα, ενώ συμμετείχε σε τελετές έναρξης και λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού σε χορογραφίες της Βίκυς Αγόρα, αλλά και ως χορεύτρια και βοηθός χορογράφου στην παράσταση videodance «Deja vu».

Το Πατρινό Καρναβάλι του 2024 ετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς και η συμμετοχή των πληρωμάτων αναμένεται να είναι αυξημένη σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Το Καρναβάλι της Πάτρας φέτος θα γίνει στις 17 Μαρτίου. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyii4xxiy3pt)

Πηγή: ΕΡΤ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ