Trending Now

Ο Κίραν Κάλκιν τρόλαρε τον Πέδρο Πασκάλ στις Χρυσές Σφαίρες: Ρούφα το!

Αμφότεροι διεκδικούσαν το ίδιο βραβείο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κίραν Κάλκιν τρόλαρε τον Πέδρο Πασκάλ στις Χρυσές Σφαίρες: Ρούφα το!
© Matt Winkelmeyer/WireImage/Getty Images/Ideal Image

Xρυσές Σφαίρες: Η αντίδραση του Κίραν Κάλκιν

Ο ηθοποιός Kίραν Κάλκιν κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερου ηθοποιού για την εμφάνιση του στο τηλεοπτικό δράμα «Succession», πειράζοντας μεταξύ άλλων και τον ανθυποψήφιο του Πέδρο Πασκάλ.

«Ρούφα το, Πέδρο» 

«Ρούφα το Πέδρο...» είπε αρχικά. «Ήμουν υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα πριν από περίπου 20 χρόνια, και όταν πέρασε εκείνη η στιγμή, θυμάμαι ακόμα να σκέφτομαι ότι δεν θα ξαναβρισκόμουν εδώ. Αλλά χάρη στο «Succession», έχω βρεθεί εδώ μέσα μερικές φορές. Αυτό δεν είναι δικό μου, αυτό είναι ένα για την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τρεις καταπληκτικές γυναίκες στη ζωή μου: τη μάνατζέρ μου, χωρίς την οποία δεν θα είχα καριέρα, τη σύζυγό μου, Τζαζ, που ανέχεται αυτό και όλα όσα το συνοδεύουν, και την υπέροχη μαμά μου».

Kieran Culkin Jokingly Tells Pedro Pascal To ‘Suck It’ In Golden Globes Speech

Ο Κάλκιν επικράτησε σε μια κατηγορία με πολλούς και δύσκολους αντιπάλους, όπως ο Μπράιαν Κοξ ("Succession"), ο Ντόμινικ Γουέστ ("The Crown"), ο Γκάρι Όλντμαν ("Slow Horses"), ο Πέδρο Πασκάλ ("The Last of Us") και ο Τζέρεμι Στρονγκ ("Succession").

Την Χρυσή Σφαίρα Β' Ανδρικού Ρόλου για τον ρόλο του στην ίδια σειρά κέρδισε και ο Μάθιου ΜακΦάντεν «Απλά λάτρεψα κάθε δευτερόλεπτο παίζοντας τον παράξενο, γλοιώδη τύπο που είναι ο Τομ Γουαμπαζγκανς», δήλωσε και χειροκροτήθηκε από πολλούς υποψήφιους συμπρωταγωνιστές του, συμπεριλαμβανομένης της Σάρα Σνουκ που κέρδισε το βραβείο καλύτερης δραματικής ηθοποιού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ