Trending Now

Τι αναζήτησαν οι χρήστες στο Google το 2023 - Από τον σεισμό της Τουρκίας στη «Barbie»

Ποιο πρόσωπο βρέθηκε στην κορυφή των αναζητήσεων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Google: Οι πιο δημοφιλείς αναζητήσεις του 2023
Google: Οι πιο δημοφιλείς αναζητήσεις του 2023 © Unsplash / Arkan Perdana

Google: Οι πιο δημοφιλείς αναζητήσεις το 2023 - Οι προσωπικότητες, τα τραγικά γεγονότα και οι απορίες

Το 2023 φτάνει στο τέλος του και η Google έδωσε στη δημοσιότητα τις δημοφιλέστερες αναζητήσεις των χρηστών. Όπως θα δείτε στη λίστα της Google στις αναζητήσεις ξεχώρισαν τραγικά γεγονότα, θάνατοι αγαπημένων ηθοποιών και προσωπικοτήτων, αλλά και ταινίες που προκάλεσαν πάταγο.

Σύμφωνα με το Associated Press, ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Χαμάς βρέθηκε στην κορυφή των νέων τάσεων που διαμορφώθηκαν στην Google το 2023, με το ναυάγιο του υποβρυχίου Titan να ακολουθεί. Στις κορυφαίες αναζητήσεις οι φονικοί σεισμοί που ισοπέδωσαν περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας. 

Σε ό,τι αφορά τις αναζητήσεις προσώπων, στην κορυφή της Google για το 2023 βρέθηκε το όνομα του Νταμάρ Χάμλιν, του αθλητή του NFL κατέρρευσε στη διάρκεια αγώνα στις αρχές Ιανουαρίου, αλλά μέσα στη χρονιά επέστρεψε στα γήπεδα. Στη λίστα περιλαμβάνονται οι: Τζέρεμι Ρένερ, του οποίου η ζωή κινδύνεψε από χιονοστιβάδα στις αρχές του έτους και οι Μάθιου Πέρι και Τίνα Τέρνερ που έφυγαν από τη ζωή μέσα στο 2023.

Η ταινία «Barbie» κέντρισε το ενδιαφέρον των χρηστών της μηχανής αναζήτησης, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που googlαραν τη λέξη «Barbenheimer». Στην κορυφή των τάσεων, όμως, βρέθηκαν και οι σειρές «The Last of Us», «Wednesday» και «Ginny and Georgia».

Η Inter Miami CF, η νέα ομάδα του Λιονέλ Μέσι, βρέθηκε στην κορυφή των trendings που αφορούν αθλητικές ομάδες. Ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι πολλοί χρήστες της Google αναζήτησαν «γιατί τα εισιτήρια της Τέιλορ Σουίφτ ήταν τόσο ακριβά».

Δείτε αναλυτικά όσα αναζήτησαν οι χρήστες της Google το 2023

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ