Trending Now

Παίκτης του ριάλιτι του «Squid Game» κατηγορεί πως το Netflix τους ζήτησε να προσποιηθούν

Η αποκάλυψη του παίκτη «299»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παίκτης του ριάλιτι του «Squid Game» κατηγορεί πως το Netflix τους ζήτησε να προσποιηθούν

Netflix: Γιατί κατηγορείται από παίκτη του ριάλιτι «Squid Game» - Η αποκάλυψη του παίκτη «299»

Ενώ όλοι περιμένουν την δεύτερη σεζόν του «Squid Game», το Netflix κυκλοφόρησε το ριάλιτι «Squid Game: The Challenge», εμπνευσμένο από την επιτυχημένη σειρά.

Πρόκειται για ένα ριάλιτι με 456 διαγωνιζόμενους που συμμετέχουν σε διάφορες προκλήσεις για ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο ύψους 4,56 εκατομμυρίων δολαρίων (3,62 εκατομμυρίων λιρών). Τα challenges, φυσικά, είναι ίδια με αυτά της κανονικής σειράς απλά χωρίς το... αναπόφευκτο. Την δολοφονία όσων χάνουν.

Σε ένα από τα challenges λοιπόν, το γνωστό παιχνίδι μπισκότων Dalgona, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να χρησιμοποιήσουν μια βελόνα για να χαράξουν ένα συγκεκριμένο σχήμα από ένα μπισκότο καραμέλας.

Σε περίπτωση που το μπισκότο έσπαγε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ο διαγωνιζόμενος θα αποκλειόταν. Στο δεύτερο επεισόδιο του ριάλιτι του Netflix ο διαγωνιζόμενος με αριθμό 299, ο Spencer Hawkins, έγινε το επίκεντρο της προσοχής κατά τη διάρκεια αυτού του παιχνιδιού.

Ενώ δίνεται στους διαγωνιζόμενους η δυνατότητα να αποφασίσουν πώς θα μοιράσουν τα σχήματα στα μπισκότα μεταξύ τους, ο Spencer αποφάσισε να επιλέξει το σχήμα της ομπρέλας. Λίγο αργότερα, μάλιστα, βρέθηκε να είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, να κλαίει και να έχει τάση για εμετό που επέλεξε αυτό το μπισκότο.

Ο ίδιος, ωστόσο, μετά την προβολή του επεισοδίου αποκάλυψε πως οι σκηνές, δεν ήταν και τόσο γνήσιες. Σύμφωνα με τον ίδιο, μόνο το ένα τέταρτο του δωματίου διαγωνιζόταν πραγματικά κάθε φορά, ενώ τα άλλα τρία τέταρτα είχαν οδηγίες να προσποιηθούν και απλά να κουνούν τα δάχτυλά τους υποκρινόμενοι πως προσπαθούν να κερδίσουν.

Το Netflix απάντησε σε αυτούς τους ισχυρισμούς μέσω εκπροσώπου του, δηλώνοντας ότι όλοι οι παίκτες συμμετείχαν στην πρόκληση.

The Sad Story of Player 299 - Squid Games The Challenge #shorts #squidgame #viral
not player 299 being the meryl streep of squid game 😭 #netflix

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ