Trending Now

Ποιο πιάτο δεν παραγγέλνει ποτέ σε ένα εστιατόριο ο Γκόρντον Ράμσεϊ

Οι τέσσερις συμβουλές που δίνει στους πελάτες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ποιο πιάτο δεν παραγγέλνει ποτέ σε ένα εστιατόριο ο Γκόρντον Ράμσεϊ
Ποιο πιάτο δεν παραγγέλνει ποτέ σε ένα εστιατόριο ο Γκόρντον Ράμσεϊ © EPA

Γκόρντον Ράμσεϊ: Ποιο πιάτο δεν παραγγέλνει ποτέ σε ένα εστιατόριο - Οι τέσσερις συμβουλές που δίνει στους πελάτες 

Τις τέσσερις συμβουλές του για όσους απολαμβάνουν το δείπνο τους σε εστιατόρια μοιράστηκε ο Γκόρντον Ράμσεϊ.

Ο γνωστός σεφ, αρχικά συμβούλευσε τους πελάτες να είναι επιφυλακτικοί με όσα εστιατόρια υπερηφανεύονται ή διαφημίζουν την ποιότητα του φαγητού τους χωρίς κάποια διαπιστευτήρια.

Ακολούθως, στους λάτρεις των κρασιών, ο Ράμσεϊ πρότεινε να ζητούν τη λίστα «bin end», η οποία περιλαμβάνει μπουκάλια με κατεστραμμένες ετικέτες ή χρονιές με χαμηλές πωλήσεις.

Για τα ζευγάρια, δε, που θέλουν να απολαύσουν ένα πιο άνετο δείπνο, πρότεινε να κλείνουν τραπέζι τριών ατόμων για να μειωθούν τις πιθανότητες να καθίσετε σε μια ανεπιθύμητη γωνιά.

Τέλος, αποκάλυψε τι δεν παραγγέλνει ποτέ ο ίδιος στα εστιατόρια, προκειμένου να προστατέψει και τους υπόλοιπους πελάτες. Ειδικότερα, ο διάσημος σεφ τόνισε πως δεν παραγγέλνει ποτέ κάποιο πιάτο που αναφέρεται ως «σπέσιαλ» ή το «πιάτο της ημέρας». Κι αυτό διότι, όπως είπε, σκοπός των εστιατορίων είναι να δοθούν το συντομότερο δυνατό. Γι' αυτό και προτείνει να ρωτούν οι πελάτες το πιάτο ημέρας της χθεσινής ημέρας, προκειμένου να διαπιστώνουν αν είναι το ίδιο με της σημερινής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ