Trending Now

Άννα Φόνσου: «Οδηγούσα 35 χρόνια χωρίς δίπλωμα»

Αποκάλυψε πως πήρε πριν τρία χρόνια εν τέλει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Άννα Φόνσου
Η Άννα Φόνσου © Eurokinissi

Άννα Φόνσου: Η οδήγηση, το δίπλωμα και η αποκάλυψη πως δεν είχε επί 35 χρόνια

Στην αποκάλυψη πως οδηγούσε χωρίς δίπλωμα για 35 χρόνια προχώρησε η Άννα Φόνσου.

Ειδικότερα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε στην ταινία «Αγοροκόριτσο», χάρη στην οποία πήρε αυτοκίνητο στα 16 της χρόνια.

«Για τη διαφήμιση για το "Αγοροκόριτσο", εγώ τους είπα ότι θα γίνω διεθνής. Δεν με ζήτησε ποτέ κανένας από την Ευρώπη, αλλά πέτυχε το "Αγοροκόριτσο". Δεν με πλήρωσαν, αλλά επειδή έγινε πολύ μεγάλη επιτυχία, ο Καρατζόπουλος μου πήρε ένα αυτοκίνητο κι εγώ ήμουν 16 ετών», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cx9og82y2mvd)

«Δεν μπορούσα να έχω αυτοκίνητο, μου είπε αν ξέρω να οδηγώ και μου το έδωσε. Οδηγούσε ένας ξάδερφός μου μέχρι που με σταμάτησε ένας αστυνομικός και μου είπε "είσαι παράνομη". Του είπα "σε παρακαλώ, πρέπει να πάω στο Σπίτι του Ηθοποιού" και μου απάντησε "δεν τα χάφτουμε αυτά, δώσε το δίπλωμά σου". Λέω ότι δεν το έχω μαζί μου και πήγα στην τροχαία και μου είπε ο διευθυντής "καλώς την Αννούλα". Του λέω "το έχω χάσει το δίπλωμά μου και όταν το πήρα δεν είχε εφευρεθεί η τεχνολογία"», πρόσθεσε και κατέληξε:

«Δεν κατάλαβε ο άνθρωπος ότι μπορεί για 35-40 χρόνια να οδηγώ χωρίς δίπλωμα. Έχω τρία χρόνια δίπλωμα. Στην Γερμανία είχα βγάλει δίπλωμα, τους είπα ότι δεν έχω και το έχω στην Ελλάδα και μου έβγαλαν οι Γερμανοί. Εκεί έδωσα εξετάσεις».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ