Trending Now

Το απίστευτο τρολάρισμα της IKEA στην Balenciaga για τη φούστα-πετσέτα

Η ανάρτηση στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το απίστευτο τρολάρισμα της IKEA στην Balenciaga για τη φούστα-πετσέτα

Balenciaga: Το απίστευτο τρολ της IKEA για τη φούστα-πετσέτα - Η ανάρτηση στο Instagram

Ολοένα και πιο... πρωτότυπα αλλά και περίεργα γίνονται τα ρούχα που λανσάρουν οι οίκοι υψηλής ραπτικής και ένας από αυτούς, ο «Balenciaga» συνηθίζει να το πάει στα... άκρα.

Αυτή τη φορά κυκλοφόρησε μια φούστα-πετσέτα αξίας 695 ευρώ. Και δεν αφορά πετσέτα φτιαγμένη από κάποιο ξεχωριστό υλικό. Είναι μία συμβατική πετσέτα αλλά είναι φτιαγμένη με δύο κουμπιά μέσα στη μέση, οπότε προφανώς δεν υπάρχει ο κίνδυνος να πέσει.

Το towel-skirt όπως έχει γίνει γνωστό πλέον παρουσιάστηκε στην πασαρέλα της κολεξιόν Spring/Summer 2024, είναι unisex και βγαίνει σε δύο χρώματα, μπεζ και μαύρο.

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε, όμως, οι αντιδράσεις ήταν χιλιάδες και όλες βασισμένες στο χιούμορ λόγω του... αλλόκοτου της υπόθεσης.

Μία εξ αυτών, προήλθε από την IKEA, η οποία τρόλαρε την πολυτελή μάρκα και δημοσίευσε μια φωτογραφία ενός μοντέλου που αντιγράφει το προϊόν τους στην τιμή των 16 ευρώ.

«Σας παρουσιάζουμε τη νέα φούστα πετσέτας VINARN. Ένα απαραίτητο κομμάτι της μόδας της άνοιξης του 2024», έγραψε στη λεζάντα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ